Keress a Facebookon is (Szalkó Norina) és jelölj ismerősnek vagy kövesd a Szalkó Norina szerzői oldalt!


MEGJELENT AZ ÉN ÉS A FŐNÖKÖM CÍMŰ KÖNYVEM! AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI:

http://undergroundbolt.hu/en-es-a-fonokom

2013. szeptember 19., csütörtök

:)

Kedves hűséges olvasóim!

Nagyon köszönök minden hozzászólást, aggodalmat a részetekről. Nem, nem tűntem és jól is vagyok, csak nagyon sok minden történt velem, ami lehetetlenné tette, hogy az írásnak szenteljek figyelmet.
Volt itt minden: kórházi tartózkodás kis műtéttel, munka, munka és még több munka, meghalt a nagymamám, nyár, amikor nem igen voltam gépközelben lévén van egy két és fél éves kislányom, akinek volt egy hónap szünet a bölcsiben, aztán a testvérem megnősült és részt vettem a nagyszabású lagzi szervezésében, volt egy határidős projektem, amin két hónapig dolgoztam napi 8-9 órát, és mindezek tetejében mellőznöm kellett néhány hétre a laptopomat is, mert bemondta az unalmast, szóval.... sok minden volt, ami nem tette lehetővé, hogy nyugodt körülmények között írhassak. Nagyon még a megjegyzéseiteket se tudtam elolvasni, ezért nem is reagáltam sokáig.

Köszönöm annak, aki felhívta a figyelmemet arra, hogy a Tavaszi láng lebutított, összeollózott verziója fent a történet.hu-n. Reagáltam is a kedves szerzőnek, alább olvashatjátok!

http://tortenetek.hu/tortenet/tavaszi-lang-1-resz/28845

Még egyszer nagyon köszönöm a kitartást nektek és a szeretetet, ígérem, igyekszem meghálálni és folytatom az Orgazmus receptre! :)

Sok puszit küldök mindenkinek:

Sznorina

4 megjegyzés:

 1. De jó végre hallani felőled!!! Tényleg tartalmasan telt ez az időszakod! Részvétem Nagymamád miatt, és sok egészséget kívánok Neked Sznorina! Várom a folytatást! Ladiszera

  VálaszTörlés
 2. Részvétem a nagymamád miatt!
  Nagyon várom a folytatást! Petra :)

  VálaszTörlés
 3. Juhéééééj! Nagyon várjuk!

  VálaszTörlés
 4. Szia!

  Azt hiszem - remélem - szerencsém van :) Most találtam meg a napokban az oldaladat, és nagyon nagyon tetszenek a történetek :) Végigolvastam az Orgazmus receptre-t is, és várom a folytatást :) Látom, vannak itt, akik hónapok óta türelmesen várnak, így igazán nem leszek türelmetlen :) Nagyon klassz oldal, igazi nőknek való kikapcsolódás :)

  Puszi!
  Elanor

  VálaszTörlés