Keress a Facebookon is (Szalkó Norina) és jelölj ismerősnek vagy kövesd a Szalkó Norina szerzői oldalt!


MEGJELENT AZ ÉN ÉS A FŐNÖKÖM CÍMŰ KÖNYVEM! AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI:

http://undergroundbolt.hu/en-es-a-fonokom

2016. november 20., vasárnap

KÖZLEMÉNY

Kedves olvasóim!

Aki a kezdetektől velem van, az tudja, hogy az Én és a főnököm első öt vagy hat részét a tortenetek.hu-ra töltöttem fel anno, de mivel ott nagyon lassan őröltek a feltöltés kerekei, és nem akartam eltűnni a sok történet között, létrehoztam a blogomat, amire aztán posztoltam a további összes történetemet is. 

És 2012. augusztus óta csak és kizárólag ezen vagyis a saját blogomon tettem meg ezt! 

Hangsúlyozom, sehol máshol!

Egy régebbi alkalommal valaki felhívta rá a figyelmemet, hogy egy illető az egyik történetemet elkezdte töltögetni a tortenetek.hu-ra. Akkor írásban jeleztem, hogy ezt nem én töltöttem fel, azonnal távolítsák el! Ha jól tudom, ez nem történt meg. 
Viszont a mai napon szembesültem vele, hogy ugyan nem most, de valaki, az én nevemben történeteket töltött fel egy másik oldalra is (torte-net.hu) (Én és főnökömből pár részt és a Lelkes fantáziámból, bár az ugyanúgy Kristófék története volt neki és az Orgazmus receptre első néhány részét is)

Mélységesen felháborít, hogy valaki az én tollaimmal ékeskedik, még ha az én nevem alatt is, mert én sehova máshova nem töltögetek, csak és kizárólag ide!

Ezért aztán szeretném megkérni az illetőt (ha netán erre járna), legyen olyan kedves, hagyjon fel azzal a hobbijával, hogy össze-vissza másolgatja a sztorijaimat!

Nekem ez a blog és az írás szenvedély, kikapcsolódás, feltöltődés.... kevés időm van rá, és igazán örömmel tölt el, mikor posztolni tudok valamit... mert mellette körülbelül tizenötödjére olvasom át az Én és a főnökömet, bétáztatom, korrektúráztatom, lektoráltatom, hogy tökéletes könyv születhessen belőle és büszke lehessek rá... és akkor szembesülök vele, hogy valaki nem törődve azzal, hogy én a szívemet-lelkemet-fantáziámat beleadom egy ilyen történetbe és az engedélyem nélkül feltölti bárhova... egyáltalán hogy jön bárki ahhoz, hogy egy sima ctrl c ctrl v - vel pontatlan cím alatt.... szavakat sem találok... :(

Még egyszer felhívom mindenki figyelmét, ha bárhol találkoztok sznorina nevén feltöltött történettel, az nem én vagyok, mármint a történet az enyém, csak nem én töltöm fel! Kérlek, jelezzétek ezt nekem!

Tudjátok, ettől mindig is féltem, hogy majd lesz egy élelmesebb valaki, aki csak úgy simán kimásolja innen a soraimat... azokat a sorokat, amikben én, minden egyes szexjelenet megírásakor, szintén levetkőzöm nektek és megengedem, hogy belelássatok a fejembe...


Köszönöm a figyelmet és a megértést!

Sznorina


12 megjegyzés:

 1. Sajnálom, hogy ez történt!:(
  Én is figyelni fogom innentől, hátha találkozom az írásaiddal máshol.
  Köszönöm, hogy írsz, és még nagyon sokan így vannak vele.:)
  Illetve, amint lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a könyved, kérlek azonnal írj róla!

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Kedves Nórina,
  én a tortenetek.hu-ról jöttem az oldaladra, hogy folytassam az "Én és a fönököm" sztorit, de sajnos nem találom. Segítenél?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Gábor! Az Én és a főnökömet már nem fogod megtalálni a blogon, néhány hónapja levettem, átdolgozásra került, mert néhány hónapon belül könyv alakban jelenik meg. Remélem, az érdeklődésed a későbbiekben is megmarad. :)
   Addig is, hogy ne maradj le semmi infóról, csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!
   Puszi

   Törlés
  2. Ez az fb csoport milyen néven fut? Vagy esetleg az itt megjelenített facebook profilt jelöljem be?

   Törlés
  3. Szia! Keress rá a nevemre: Szalkó Norina. Jelölj be, és én majd hozzáadlak a csoporthoz. (Titkos.)

   Puszi

   Törlés
 4. Kedves Sznorina!Én régòta követlek itt téged)))Imàdom az ìrásaidat,jobban mint az erotikus könyveket amiket olvasni szoktam...facebookon is pròbàltalak téged vagy a blogot megkeresni,de mindig falakba ütköztem(((Nem találtalak...Hogy lehet téged megtalálni a facen?Köszönöm)))Rajongòd Viktòria

  VálaszTörlés
 5. Kedves Sznorina!Én régòta követlek itt téged)))Imàdom az ìrásaidat,jobban mint az erotikus könyveket amiket olvasni szoktam...facebookon is pròbàltalak téged vagy a blogot megkeresni,de mindig falakba ütköztem(((Nem találtalak...Hogy lehet téged megtalálni a facen?Köszönöm)))Rajongòd Viktòria

  VálaszTörlés
 6. https://m.facebook.com/profile.php?id=100010523324987

  Ez a profilja.:)

  VálaszTörlés