Keress a Facebookon is (Szalkó Norina) és jelölj ismerősnek vagy kövesd a Szalkó Norina szerzői oldalt!


MEGJELENT AZ ÉN ÉS A FŐNÖKÖM CÍMŰ KÖNYVEM! AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI:

http://undergroundbolt.hu/en-es-a-fonokom

2012. október 31., szerda

A tizennegyedik rész


Eltelt pár hét. Beköszöntött a tél. Rolanddal, ha csak tehettük együtt voltunk. Színházba, moziba jártunk, vacsoráztunk éttermekben, sétáltunk, vásároltunk, és jobbára majd minden éjszakát együtt töltöttünk. Hol nála voltunk, hol nálam. Szerelmesek voltunk, soha nem veszekedtünk, soha nem vitatkoztunk. Minden gyönyörű volt és mesébe illő. Nemsokára karácsony lesz. Feldobódtam a gondolattól, hogy végre lesz egy csodálatos karácsonyom, amit a szerelmemmel tölthettek, egy szentestém, amit kettesben tölthetünk. Gőzerővel szervezni kezdtem. Úgy terveztem, hogy Rolandnál leszünk, kigondoltam egy kis dekorációt, amit lassanként meg is vásároltam és folyamatosan csempészgettem Roland lakásába. Rolandot is felvillanyozta az ötlet. Elterveztünk, hogy majd együtt fogunk sütni-főzni, a vacsorához szépen felöltözünk és egész nap karácsonyi dalokat hallgatunk. Így teltek a napjaink. Napközben dolgoztunk, esténként és hétvégén együtt voltunk, kivéve egy hétvégét, amikor hazautaztam a szülőkhöz. Egyik nap, november végén Roland jókedvűen hívott fel.
- Szia, szerelmem!
- Szia! Mi újság? Nagyon vidáman cseng a hangod.
- Igen…emlékszel, egyszer meséltem arról az egyetemi barátomról, akivel együtt jártunk bulizni és…
- Igen, emlékszem. – vágtam a szavába, arról beszélt, akivel közösen döntötték meg a csajokat.
- Ádám Londonban él, és minden évben hazajön pár napra. Ilyenkor mindig nálam lakik és képzeld, jövő hétvégén fog érkezni.
- Valóban?
- Annyira örülök neki. Biztosan kedvelni fogjátok egymást…
A többi mondandóját valahogy nem hallottam meg, picit csalódott voltam, mert egész más programot szerveztem magunknak. Egyik ügyfelünkkel nagyon jóban vagyok, van egy full extrás nyaralója a Balatonnál, és felajánlotta nekem egy hétvégére. Én le is foglaltam a jövő hétvégére, de így most vissza kell mondanom. Pedig olyan jó lett volna, csak mi ketten egy ilyen nyaralóban. Kandalló, szauna, jacuzzi… Elhúztam a számat és csak arra gondoltam, már most nem kedvelem ezt az Ádámot. De Roland annyira boldog volt az érkezésétől, hát nem akartam elrontani az örömét. Vele örültem és vele vártam, hogy megérkezzen a híres jóbarát. Közben kiderült, hogy Ádám szerda este érkezik és hétfőn fog visszautazni. Roland mindenképp ki akart cipelni a reptérre, hogy már ott megismerkedhessem Ádámmal, így munka után értem jött és együtt mentünk ki a reptérre Ádámért. Amíg vártunk a repülőgépére, Roland sztorikat mesélgetett róla. Talán nem sikerült jól a csalódottságom leplezése, mert egy idő után megejtette a következő mondatot.
- Csak egy rossz van Ádám nálam táborozásában. – megsimogatta az arcomat. – Az, hogy nem szeretkezhetem veled.
Bólintottam és még inkább elhúztam a számat. Akkor mondták be a repülőgép leszállását. Tehát nemsokára találkozni fogunk Ádámmal. Mikor kinyílt az ajtó, Roland a nyakát nyújtogatva kutakodott a tömegben, türelmetlenül várta a számára ismerős arc felbukkanását. Egyszer csak felkiáltott, megragadta a kezem és vonszolni kezdett. Előrenéztem, abba az irányba, amerre húzott magához. Végül megpillantottam. Mosolyogva tárta ki a karját Roland előtt. Összeölelkeztek. És már láttam én is. Ott állt előttem a földkerekség két legszexisebb pasija. Ádám pont ugyanolyan magával ragadó Adonisz volt, mint Roland. Most már értem, hogy a lányok miért nem tudtak választani közülük, gondoltam magamban. Roland félreállt, megfogta a kezem és ünnepélyesen így szólt:
- Szeretném bemutatni neked a leggyönyörűbb, legokosabb és legszexibb nőt a világon, aki nem mellékesen csak az enyém!
Ádám elnevette magát, rám nézett, akkor először és a szemében őszinte meglepettséget láttam. Rámosolyogtam és megfogtam a felém nyújtott kezét.
- Szia! Szalkó Norina vagyok. Örülök, hogy megismerhetlek.
- Homoki Ádám. – szorította meg a kezemet. – Én jobban örülök. Roland nem füllentett, tényleg te vagy a leggyönyörűbb nő.
- Aki csak az enyém! – tette hozzá Roland, miközben átkarolta a derekamat.
- Ne túlozzatok! Mindjárt elpirulok!
Mindketten felnevettek. Azután összeszedtük Ádám bőröndjét és a parkoló felé indultunk. A kocsiban én már nem is léteztem, nevetgélve sztrorizgattak. Én tudtam, hogy ez lesz és mondtam is Rolandnak, hogy hagyom őket kettesben vacsorázni, hadd beszélgessenek, de ő ragaszkodott hozzá, hogy ott legyek. Az étterem felé újra megemlítettem neki, hogy hagynám őket beszélgetni, de ellentmondtak, sőt, akkor már Ádám is ragaszkodott hozzám. Így tehát hármasban vacsoráztunk. Ami a legfurább volt, hogy bár jó előre elhatároztam, hogy nem fogom kedvelni Ádámot, mégis megkedveltem. Nem lehetett nem szimpatizálni vele, szakasztott olyan volt, mint Roland. Szerencsére a vacsora alatt azért hozzám is beszéltek, be-bekapcsoltak a beszélgetésükbe és végül kellemesen zárult számomra is az este. Hazavittek, majd ők is hazamentek. Otthon kényelmesen elrendezkedtek, majd felbontva egy-egy üveg sört, lehuppantak a kanapéra.
- Sajnálom, hogy miattam nem tudjátok együtt tölteni Norinával az éjszakát. – kezdte Ádám.
- Pajtás! Norinával tölthetem a hátralévő életem összes éjszakáját.
- Szóval komoly!?
- Igen, komoly. Elképesztően szerelmes vagyok belé.
- Azt látom. – vigyorgott Ádám. – És hol találni ilyen tündérkéket?
- Ahol az én tündérkémet találtam, ott neked nem terem babér!
- Na, ne már!
- De, komolyan! Azzal a céggel szállíttatunk, ahol irodavezető. Közösen kellett létrehoznunk egy programot.
- Értem és a közös munka meghozta gyümölcsét!
- Így van. – nevetett Roland. – De ez azért nem ment ilyen könnyen. Kellett kis idő, mire mindkettőnkben tudatosult, hogy érdeklődünk a másik iránt. Tudod, a poén az volt, hogy néhány hét alatt megcsináltuk a programot, de még hónapokig ültünk rajta, szinte tudat alatt halogattuk csak az átadást, hogy még legyen okunk találkozni.
- Ez vicces. De nem csodálom, hogy megakadt rajta a szemed. Norina gyönyörű és kedves.
- Igen, imádnivaló.
- És… - Roland érezte, hogy Ádám puhatolózni fog. - …minden téren ilyen jól megvagytok?
Roland felnevetett.
- Az érdekel, milyen vele a szex? Megtehetném, hogy nem mondom el, mert vedd tudomásul, úriember vagyok, de néha magam se hiszem el, hogy létezik ilyen tökéletesség, mint ami köztünk van, és ezért elmondom, irigykedj csak!
- Tökéletesség?
- Norinával szeretkezni maga a tökéletesség. Nem volt még nő, aki ennyire felizgatott volna, aki így ki tudna elégíteni. Képzeld, majd minden alkalommal egyszerre élvezünk el. Ezt nem bírom magamban tartani, számomra hihetetlen, hogy van ilyen.
- Igazad van, irigyellek! Mesélj még!
- Na, nem, felejtsd el! Tényleg úriember vagyok!
- Na, jó! – nevetett Ádám. – Akkor beszéljünk másról!
És beszéltek, azt hiszem, hajnalig. Aztán fáradtan ágynak dőltek. Illetve Ádám kanapénak. Másnap Roland dolgozni indult, Ádám pedig testvéréhez látogatóba. A szülei már nem élnek, egy autóbalesetben vesztették életüket. Ádám nem sokkal a tragédia után költözött ki Londonba. Amikor Roland beért a munkahelyére, felhívott és élménybeszámolót tartott. Örültem az örömének. Megbeszéltük, hogy este Rolandnál vacsorázunk, mire Ádám hazaér, főzünk neki valamit. Roland értem jött a munkaidőm letelte után, hazahozott, hogy lezuhanyozhassak és átöltözhessek, majd elmentünk bevásárolni a vacsorához. Rolandhoz érvén, míg ő zuhanyozott, én előkészültem a főzéshez. Ádám pont akkor ért haza, mikor készen lettünk és már terítettünk. Furcsa csillogást láttam a szemében, mikor üdvözölt. Pár perc múlva asztalhoz ültünk. A vacsora alatt vidám társalgást folytatottunk, ami csak még vidámabb lett attól a csodás rozétól, amit ittunk hozzá. Miután leszedtem az asztalt, átültünk a nappaliba, a kanapéra és ott borozgatunk tovább. Nagyokat nevettünk. Késő éjjel volt már, mire eszembe jutott, hogy Roland nem tud hazavinni, mivel ivott. Megpendítettem, hogy akkor hívok egy taxit, és hazamegyek. Roland rögtön ellenkezni kezdett. Magához ölelt és suttogva könyörgött, hogy maradjak nála. A nyakamba csókolt, és alig hallhatóan a fülembe suttogta, hogy nem bír ki még egy éjszakát nélkülem. Zavartan pillantgattam Ádámra, aki meg is értette a célzást, mert feltett kezekkel mondta, hogy őt nem zavarja, maradjak nyugodtan. Így hát megadtam magamat. Nem sokkal később én zuhanyozni indultam. Magamhoz vettem Roland egyik ingét, amiben majd kijöhetek a fürdőből, hiszen nem volt Rolandnál semmi hálóruhám, köntösöm. Felesleges volt, hiszen soha nem lett volna rajtam. Míg én zuhanyoztam, a fiúk megágyaztak Ádámnak. Amikor kiléptem a fürdőből, mindketten felém fordultak és megbűvölten néztek. Zavartan végignéztem magamon, majd rájuk pillantottam.
- Mi a baj? – kérdeztem.
Roland csak mosolygott. Ádám megszólalt, bár nehezére esett megtalálni a megfelelő szavakat.
- Valószínűleg… te vagy az egyetlen nő a földön… akinek ennyire jó áll egy férfiing.
- Köszönöm. – mondtam és elmosolyodtam.
Valamit elindított bennem a tény, hogy az ing alatt teljesen meztelen voltam és két ilyen remek pasi vizslat. Hirtelen irtó szexinek éreztem magam. Rolandra néztem. Tudtam, mire gondol. Megborzongtam a gondolattól, hogy nemsokára az övé lehetek. Szinte éreztem, ahogy belém hatol. Felizgultam. Roland is látta rajtam, mosolygott és váratlanul felpattant a kanapéról. Ádám vállára csapott.
- Hát akkor, pajtás, jó éjszakát! Mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, ugye?
- Persze.
Elindultam Roland felé, ő kinyújtotta a kezét felém, a tenyerébe csúsztattam az ujjaimat.
- Aludj jól. – mosolyogtam Ádámra.
- Ti is! – válaszolt Ádám.
Irigykedve nézett az összeölelkező alakunk után, amint egymásba fonódva haladtunk a háló felé. Még elkapta az ajtóbecsukás előtti pillanatot, mikor az ajkaink szenvedélytől fűtötten egymásba kaptak. Visszafordult és maga elé kapta a laptopját az asztalról. Úgy döntött, megnézi az e-mailjeit. Közben arra gondolt, hogy az egyetlen, amire most igazán szüksége lehet, azt nem találhatja meg, mert éppen a legjobb barátjával van. Morfondírozni kezdett: „Miért gondoltam ma olyan sűrűn rá? Csak tegnap ismertem meg. Annyira jó nő, gyönyörű és irtó szexi.” Az ajkaiba harapott a gondolatra. Hirtelen hangok ütötték meg a fülét. Egyértelmű volt, honnan jönnek. Nem akarta, de mégis hegyezni kezdte a fülét.
Roland forrón suttogott a fülembe, miközben ujját a nedves punciba tolta. Felsóhajtottam. Nem jutottunk el az ágyig, a falnak döntve szétterpesztett lábakkal, félig letépett ingben nyögtem a kéjtől, ahogy Roland lágyan ujjazott. Addigra sikerült már Rolandot teljesen levetkőztetnem, simogattam, ahol csak értem, vágyódva kaptam a testébe, húztam magamhoz egyre közelebb. Kihúzta az ujját és a csiklóm izgatásával kergetett még inkább az őrületbe. Remegve könyörögtem neki.
- Kérlek! Kérlek!
- Mit szeretnél? – suttogott, miközben ajkaival végigperzselte a nyakamat. – Mondd ki!
- Kérlek… - nyögtem.
Roland felkapott, lábaimmal átkulcsoltam a derekát, erősen tartott, duzzadt farka a szeméremajkaknak nyomódott. Levegőért kapkodva vártam a folytatást.
- Hallani szeretném. –zihálta Roland vágytól elfúló hangon.
- Érezni akarlak magamban. Kívánlak! Annyira kívánlak!
Egyetlen határozott lökéssel szelte ketté az ajkakat és hatolt a lüktető hüvely legmélyére. Felsikoltottam és a szemem is fennakadt a kéjtől. Roland finom, de mély mozdulatokkal szeretkezett velem. Próbáltam visszafogni magam és halkan élvezni, de valahogy még izgalmasabb is volt, hogy néhány méterre van tőlünk valaki. Roland lökései gyorsabbak és keményebbek lettek, nem bírtam tovább, kétségbeesve kapaszkodtam a nyakába, szinte éreztem, ahogy a testem apró szilánkokra hullik. Nyögve élveztem bele a szoba csendjébe, Roland reszketve, sóhajtva fúrta a melleim közé az arcát. Boldog mosollyal az ajkamon nyugtáztam, ahogy forró nedve szétárad a hüvelyemben.
Ádám odakint idegesen próbált úrrá lenni izgatottságán, fájdalmasan nyúlt lüktető ágyékához és ezt a pillanatot tartotta a legalkalmasabbnak, hogy lezuhanyozzon. Méghozzá hideg vízzel. A zuhany alatt kábulva gondolt arra, hogy milyen rossz barát is ő, mert megkívánt egy nőt, akit egy napja ismer, és aki a legjobb barátjának a nője. Istenem, bár csak egyszer én csalhatnék ki ilyen hangokat a torkából. Ezért az utóbbi gondolatáért a legszívesebben pofon vágta volna magát. A zuhany után óvatosan, hallgatózva osont ki a fürdőből. Mikor ráeszmélt a teljes csendre, nyugodtan fújta ki visszatartott lélegzetét és kényelmesen elhelyezkedett a kanapén, betakarózott és nem sokkal később el is szenderült.
Hajnalban Roland simogatására ébredtem. A hasamon feküdtem, éreztem, hogy kíván, a testem szinte azonnal reagált. Lassan a hátamra fordultam és vágyódva doromboltam neki. Roland az ajkai közé vette a mellbimbómat és addig szopogatta, amíg a testem már vonaglani nem kezdett. Óvatosan a combjaim közé térdelt és finoman belém tolta ágaskodó férfiasságát. Az ajkaimat forró, birtokló csókkal zárta le. Gyengéden, olyan gyengéden tette a dolgát. Éreztem, ahogy a puncim körülöleli a farkát, ahogy lassan kiengedi magából, majd újra magába szippantja. A ritmus belém ivódott, kéjesen tártam szét a lábaimat még jobban és még jobban. Roland szédülten markolta a farpofámat. Nyelve érzéki táncot lejtett a számban. Az orgazmus átjárta minden porcikánkat, összekapcsolódó ágyékunkból indult, a gyomrunkon át, a mellkasunkban remegett tovább és végül csókolózó ajkunkon keresztül cserélt testet. Halkan, csendben tapasztaltuk meg ezt a vibráló gyönyört, csak fájdalmasan egymásba markoló ujjaink tanúsították, hogy a testünk komoly csodán esik át éppen. Az érzés csitultával a férfiasság pilledten hullott ki a szeméremajkak puha öleléséből, nyomán sperma csordult rájuk. Szerettem ezt az érzést. Roland nyomot hagyott bennem. Örömének bizonyítéka, a pecsét, amitől teljesen az övé vagyok. Miután lenyugodtunk, muszáj volt kimennem, zuhanyozni. A sötétben fogalmam sem volt, Roland merre hajította el az ingemet, ezért halkan kinyitva az ajtót, fülelni kezdtem, hallok e valami mocorgást, de csak egyenletes szuszogást hallottam. Kiléptem az ajtón és amilyen gyorsan csak tudtam, a fürdőbe siettem. Gyors zuhany után megpróbáltam ugyanilyen halkan visszaosonni. Ahogy a háló felé haladtam, egy pillanatra elgondolkodtam azon, mennyire bevilágít a közmegvilágítás az utcáról. Majd a kanapé felé néztem és döbbenten vettem tudomásul, hogy üres. Hol van Ádám? Akkor pillantottam meg egy sötét foltot a konyhapultnál kezében egy pohár vízzel, amint ugyanolyan döbbenten engem néz. Lebénultam, moccanni sem tudtam. Ádám félmeztelenül állt tőlem alig pár méterre és le sem tudta venni a szemét teljesen mezítelen testemről. A szívem hangosan kalapált. És akkor vettem észre. A szemében. Vágy csillogott. Megijedtem és szó nélkül a hálóba siettem. Becsuktam az ajtót és az ágyra ugrottam Roland mellé.
- Baj van? – kérdezte.
- Ádám meglátott meztelenül. Amikor kimentem még aludt, biztos voltam benne.
Roland nevetett.
- Semmi gond. – mondta.
- Már hogy ne lenne gond. Meztelen voltam és olyan furán nézett rám.
- Persze, hiszen pasiból van, biztosan tetszett neki, amit lát.
- Én ezt nem tartom olyan viccesnek.
- Nyugalom, nem kell semmitől sem tartanod, Ádám soha nem használna ki egy ilyen helyzetet.
Mindezek ellenére én nem voltam nyugodt, és nehezen tudtam visszaaludni. Ezzel nem voltam egyedül, Ádám ugyanilyen nehezen tudott csak lenyugodni annyira, hogy el tudjon aludni.
Reggel igyekeztem minél hamarabb lelépni a lakásból, nagyon zavarban voltam Ádám előtt. Szerencsére a mai napon már nem kellett vele találkoznom, mert este nélkülem mentek sörözni, biliárdozni  Az egész napomra rányomta a bélyegét ez a kis hajnali incidens. Valahogy nem tértem napirendre felette. És akkor még ott volt a zavaros érzés, amit éreztem Ádám közelében. Próbáltam az egésszel nem foglalkozni és inkább a munkára koncentrálni. Valójában alig vártam, hogy véget érjen a mai nap és hazamehessek. Otthon egy vidám Zsófit találtam, aki épp randevúra készülődött. Kiderült, hogy az egyik munkatársával már régóta tetszenek egymásnak és a srác most, hogy megtudta, hogy Zsófi szingli, randit kért tőle. Vele örültem és segítettem neki készülődni, ruhát választani, sminkelni. Jó volt őt újra vidámnak látni. Miután Zsófi elment, összeütöttem magamnak egy könnyű vacsorát, majd lezuhanyoztam és bevonultam a szobámba. Tévézgettem, olvasgattam, neteztem, majd úgy döntöttem inkább lefekszem aludni.
Ugyanekkor Roland és Ádám pont rólam beszélgettek a pubban, ahova beültek sörözni.
- Norina kínosan érzi magát a ma hajnalban történtek miatt, ugye? – kérdezte Ádám.
- Arra gondolsz, hogy láttad őt meztelenül? Igen. Próbáltam megnyugtatni, de szerinte furcsán néztél rá. – nevetett Roland.
Ádám lesütötte a szemét.
- Pajtás, ne már! – csapott Ádám karjára Roland játékosan. – Én nem csinálok ebből ügyet. Megkívántad? Megértelek. Melyik férfi ne kívánta volna meg? Te sem vagy fából!
Ádám megkönnyebbült, hogy Roland megérti őt, de azt mégsem merte bevallani, hogy az óta sem tud másra gondolni.
- Pedig engem is kínosan érint a dolog. Csak két napja ismerjük egymást…
Majd másról kezdtek beszélni. Valamikor hajnalban értek haza, a lakásban újra szóba kerültem. Roland zuhanyozni ment, míg Ádám megágyazott magának. Eközben megpillantotta az inget, amit tegnap viseltem. A kezébe vette és az arcához emelte, mélyet szippantott az ing illatából. Lehunyta a szemét, így nem látta, hogy Roland észrevette, mit csinál.
- Te tényleg kívánod Norinát. – tényként közölte.
Ádám összerezzent Roland hangjától, majd úgy döntött, elmondja az igazat, kár volna tagadni most már így, hogy látta, hogy a levetett ruhámat szagolgatja.
- Pajtás, ne haragudj! Egyszerűen nem megy ki a fejemből. Sajnálom.
- Mit sajnálsz? Hogy férfi vagy? Nem szerelmes vagy a barátnőmbe csak megkívántad!
- Így van és borzalmasan irigykedem rád. Hallottalak tegnap éjjel titeket.
- Felizgattunk? – nevetett Roland.
- Basszus, nagyon! Komolyan eszembe jutottak az egyetemi évek, amikor… - és nem fejezte be a mondatot, csak meredten bámult Rolandra.
Roland ugyanolyan meredve nézett Ádámra. Egyszerre villant az eszükbe valami…

Szombat reggel volt. Elég borús idő volt. Álmosan kortyolgattam a kávémat a konyhában, mikor meghallottam, hogy csörög a telefonom. A szobámba mentem, láttam, hogy Roland hív. Mosolyogva vettem fel.
- Szia, szerelmem!
- Hogyan aludt a világ leggyönyörűbb nője?
- Köszöni szépen, jól, amennyiben ez nekem szólt.
- Hát, persze, hogy neked!
- Milyen volt a tegnap este?
- Nagyszerű, jól éreztük magunkat. Figyelj csak, azt beszéltük, hogy ma este elmehetnénk együtt valahova meginni pár koktélt. Mit szólsz?
- Benne vagyok, ezer éve nem voltam sehol sem! – egész felvillanyozott az ötlet.
- Ezt megbeszéltük, viszont most kérnék egy szívességet.
- Mi lenne az?
- Tudnál foglalkozni kicsit Ádámmal? Nekem ki kell ugranom anyuékhoz egy kicsit. Elmehetnétek ebédelni.
Nagyot sóhajtottam.
- Kérlek. Tudom, hogy zavarban vagy, de Ádám legalább ilyen zavarban van a történtek miatt. Csak egy ebéd.
- Jó, jó, rendben. Mikor és hol?
Megbeszéltük, majd leraktam a telefont. Megvontam a vállamat. Csak úgy magamnak. Minek parázok Ádámtól? Jó lesz, beszélgetünk, nevetgélünk, eszünk egy jót. Helyes! És most reggelizzünk! Pár perc múlva felébredt Zsófi is. Kivánszorgott és csatlakozott hozzám, közben elmesélt minden részletet a randevúról. Majd én is elmeséltem neki Ádámot és a történteket. Zsó csak vigyorgott a dolgon. Azt mondta, teljesen feleslegesen vagyok zavarban. Melyik pasi ne nézne furcsán egy olyan vonzó nőre, mint én, pláne, ha még meztelen is? Nem is zavart tulajdonképpen, hanem az érzés, hogy ez akkor bennem is megmozdított valamit. Annyira elbeszélgettünk Zsófival, hogy szinte rohamléptekben kellett készülődnöm, majdnem elkéstem. Ádám az étterem előtt várt rám. Mosolyogva üdvözöltük egymást, bár a köszönő puszi kicsit félszegre, zavarodottra sikerült. Ajtót nyitott nekem, bementünk és helyet kerestünk. A választásunk egy boxra esett. Beültünk egymással szemben. Levettem a kabátomat. A pincér szinte azonnal ott termett. Étlapot hozott és megkérdezte, mit iszunk. Gyümölcslevet kértünk, majd ételt választottunk. Miután a pincér felvette a rendelést és elment az asztalunktól, először kínos csend telepedett közénk. Ádám törte meg. Óvatosan érdeklődni kezdett rólam. Ez oldotta a köztünk lévő feszültséget és nem sokkal később egészen belemerültünk a beszélgetésbe. Nevettünk is. Olyan sztorikat mesélt Rolandról, amit addig nem hallottam, hiszen nem vetett volna jó fényt az én lovagomra. Az ebéd után kértünk egy-egy kávét is. Addigra kifogyott belőlünk a lendület és alábbhagyott a beszélgetési kedv. Ádám ezt kihasználta és rátért a hajnalban történtekre. Felállt és átült az én oldalamra.
- Sajnálom, hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak.
- Ne beszélj, én hoztam magamat kellemetlen helyzetbe azzal, hogy meztelenül mentem ki a fürdőből.
- Igen, ez lehet! – nevetett Ádám. Gyönyörű mosolya volt. A közelében furán éreztem magam, úgy éreztem, meg kell őt érintenem. A következő mondata még inkább elbizonytalanított és szinte mellbe vágott. – De az, hogy megkívántalak...
- Tessék? – kérdeztem, mint aki meglepődött, pedig valójában tudtam, hogy kívánt, hiszen kiolvastam a szeméből a vágyat.
- Hallottalak titeket szeretkezni, hallottam a hangodat, aztán láttam a testedet és nagyon kívántalak!
Nem tudtam megszólalni, zavarban voltam és Roland járt a fejemben. Ádám, mintha csak olvasna a gondolataimban, folytatta:
- Roland tud róla.
- Miről? – kérdeztem ijedten.
- Arról, hogy mit éreztem.
- Nem tudom, mit mondhatnék.
- Semmit sem kell mondanod. Semmi különös nem történt. Megláttam a legjobb barátom barátnőjét meztelenül, miután hallottam, hogy szeretkeznek és megkívántam. Ebben szerintem nincsen semmi rossz.
- Igazad van. – mondtam és magamra erőltettem egy halvány mosolyt.
- Roland is így gondolja.
- Csak egy kicsit bizarr.
Ádám mosolygott.
- Beszéljünk rólad. – mondta hirtelen.
- Rólam? Mire vagy kíváncsi? – kérdeztem.
- Arra, hogy te mit éreztél.
Megdöbbentem.
- Miért fontos ez?
Ádám látta rajtam, hogy feszélyez a kérdése.
- Ne haragudj. Ha gondolod, mehetünk is, kérem a számlát, jó?
- Jó lesz, köszi.
Elgondolkodtam. Mit is éreztem? Inkább az a fontos, most mit éreztem, mikor ennyire közel ült hozzám és arról beszélt, hogy kívánt engem. Beleborzongtam. Vágytam az érintésére. De aztán gyorsan elhessegettem magamtól a gondolatot. Ádám felsegítette a kabátomat és elindultunk. Az étterem előtt elbúcsúztunk azzal, hogy majd este találkozunk. Nem tudtam volna most hazamenni. Inkább a legközelebbi pláza felé vettem az irányt. Shopping, a legjobb gondűző. Ahogy az üzletek előtt sétáltam, az egyik kirakatában megpillantottam egy ruhát. Nagyon tetszett. Bementem és felpróbáltam. Gyönyörű, sötétlila színe volt. Tulajdonképpen egy hosszú ujjú tunika volt, ami csípőtől lefele szűkült, felfele pedig bővült. Az egyik vállamon lejjebb húztam, így szabadon hagyta az egész vállamat. Elégedetten néztem a tükörbe. Azonnal meg is vettem. Este összepakoltam minden szükséges cuccot, és vártam Rolandot, aki értem jött. Elautóztunk hozzá, Ádám a lakásban várt minket. Amikor a két férfi egymásra nézett, különös, megmagyarázhatatlan érzés kerített a hatalmába. Ezek cinkosan összemosolyogtak! Gyanúsan néztem rájuk. Elmentem zuhanyozni, de nem tudtam kiverni a fejemből, hogy ezek kiterveltek valamit. És akkor eszembe jutott a beszélgetésünk Rolanddal, mielőtt hármasban csináltuk volna Zsófival. Akkor említettem neki, hogy én még csak két nő, egy férfi felállásban csináltam. Megkérdezte, hogy kipróbálnám e két férfival is. És én igent mondtam. Aztán beugrott, hogy mit műveltek Ádámmal az egyetem alatt. Most már egészen biztos voltam benne. Ádám megkívánt, Roland pedig kihasználva a helyzetet a kedvemre akar tenni. Összebeszéltek! És azért megyünk ma el itthonról, pláne koktélozni. Oldódjon a hangulat! Hirtelen különös borzongás járta át a testemet. Izgalommal töltött el a gondolat, hogy ez a két isteni pasi engem kényeztet, hogy velük szeretkezem. Lehunytam a szemem, és elképzeltem. Megremegtem a vágytól. Elmosolyodtam. Majd én túljárok az eszükön. Megelőzöm őket és én leszek az, aki elcsábítja mindkettőt. Feldobódva léptem ki a zuhany alól. Megtörölköztem és megszárítottam a hajamat. Körbecsavartam a testemet egy törölközővel és kiléptem a fürdőből. A fiúk azonnal rám néztek, rájuk mosolyogtam. Bementem a hálóba a testápolómért, majd kiültem hozzájuk, a nappaliba, és krémezni kezdtem előttük a karjaimat. Közben semmiségekről csacsogtam és titkon figyeltem a reakciójukat. Akkor még reagáltak minden egyes mondatomra, de amikor a lábaimat kezdtem krémezni néhányszor elvesztették a fonalat. Kisvártatva Roland felállt és bejelentette, hogy ő is készülődni kezd és bement a fürdőbe. Ádámra mosolyogtam és könnyedén odasétáltam elé, a kezébe nyomtam a testápolót és megkértem, hogy krémezze be a hátamat. Hátat fordítottam neki és lazán a csípőmre ejtettem a törölközőt. Hallottam, ahogy elakadt a lélegzete, majd nagy nehezen feltápászkodott a kanapéról és gyengéden masszírozni kezdte a bőrömbe a krémet. Az érintése bársonyos volt, lágy, mégis éreztem az elfojtott vágyat benne. Mosolyogtam. Rendkívül mulattatott a reakciója. Éreztem, ahogy közel hajol hozzám, magába szippantja a hajam illatát. Akkor váratlanul visszakaptam magamra a törölközőt és megköszönve a segítségét a hálóba mentem. Ádám szótlanul állt csak. Nemsokára Roland kijött a fürdőből, én pedig felkapva a ruháimat, csizmámat, sminknesszeszeremet besétáltam a fürdőbe és bejelentettem nekik, hogy húsz perc és készen vagyok. Ádám akkor már indulásra készen volt, még a megérkezésünk előtt elkészült. Én még kivasaltam a hajamat, kisminkeltem magam, szolidan, de azért szexin. Fekete melltartót és tangát vettem fel, fekete comb fixszel, amihez felvettem az újonnan vásárolt harisnyatartót is. Magamra öltöttem a sötétlila ruhát, a tükörbe nézve megállapítottam, hogy az ezüstszínű hosszú nyaklánc fekete medállal a végén, remekül illik a ruhához. Már csak a csizma hiányzott. Térdig érő, fekete, magas sarkú… nagyon gyönyörű csizma volt, ritkán viseltem, csak kivételes alkalmakkor. Újra a tükörbe néztem. Kicsit tartottam attól, hogy a combfixem ki fog látszani a ruha alól, de nem látszódott ki. Elmosolyodtam, és nagyon elégedett voltam. Ki fogom készíteni ezt a két félistent! Nagy levegőt vettem, mosoly és kiléptem a fürdőből. Mindkét férfi döbbent arccal bámult rám, Ádám kiejtette a kezéből a telefonját, Roland pedig az asztalra öntötte az ásványvizet. Szívből nevettem rajtuk.
- Ezt vehetem bóknak is?
- Csak annak. – eszmélt Roland, közel jött hozzám és hosszan megcsókolt. – Gyönyörű vagy, lélegzetelállító. Ugye, pajtás? – nézett Ádámra.
- Igen… lélegzet…elállító. – hebegett Ádám.
- Köszönöm. Már csak a kabátom hiányzik és mehetünk is.
A hálóba libegtem, igyekeztem olyan szexin járni, ahogy csak tudtam, felvettem a kabátomat, a táskámat és visszamentem a fiúkhoz. Ők még mindig lefagyva, kábultan bámultak. Nevettem.
- Na, mi lesz? Egész éjjel itt fogtok állni vagy elindulunk végre? – kérdeztem tőlük.
- Persze… ööö, megyünk.
- Mehetünk… én készen vagyok…
- Hol is a slusszkulcs?
- Ööö.. itt láttam… megvan…
Szerencsétlenkedésük láttán csak még magabiztosabb lettem és újra nevetni kezdtem rajtuk. Nagy nehezen végre elindultunk. A kocsiban inkább hátraültem, nem akartam megkockáztatni, hogy Roland a lábaimat bámulja az út helyett. Mikor megérkeztünk, a fiúk szinte versengtek, hogy ki segítsen ki a kocsiból, és ez a versengés jellemző volt később is. A pultnál voltunk, én egy bárszéken ültem közöttük. Jókat mosolyogtam magamban, mikor észrevettem, hogy meg-megakad a tekintetük a combomon. Koktélokat ittunk. Jól éreztem magam, a zene is tetszett. Váratlanul megkérdeztem tőlük, akarnak e táncolni, de mindkettejük nemet mondott. Sebaj, még örültem is neki, egy újabb csábítgatási alkalom. Leszálltam a bárszékről és a tánctérre sétáltam. Nem mentem tőlük messzire, azt akartam, hogy jól lássanak. Táncolni kezdtem, nem nekik, kezdetben csak a magam örömére. Néha-néha rájuk pillantottam, láttam, hogy megbabonázva figyelnek, egy-egy mondat erejéig összedugják a fejüket. Sokat táncoltam, aztán feléjük fordultam, és le sem véve a szememet róluk, nekik táncoltam. Egyértelmű csillogást láttam a szemükben. Vágyat. Kívántak, ebben biztos voltam. Nem sokkal később visszasétáltam hozzájuk és felpattantam a bárszékre. Roland egész közel hajolt hozzám és a fülembe súgott.
- Észvesztően gyönyörű vagy. Tudod, hogy nagyon kívánlak?
- Csókolj meg! – suttogtam.
Roland szenvedélyesen tett eleget a kérésemnek. Éreztem a vágyát. Kívántam. És Ádám? Róla is gondoskodnom kell. A csók közben hátranyújtottam és finoman Ádám tenyerébe csúsztattam a kezemet. Először meglepődött, majd gyengéden megszorította az ujjaimat. A csók után újabb kör koktél következett. A fiúk felbátorodtak. Ádám is hozzámért, megsimogatta a karomat, a hajamat, finom puszit lehelt a vállamra. Közel hajolt hozzám és a fülembe suttogott:
- Olyan finom az illatod!
Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, eljutottam arra a pontra, amikor már jobb szerettem volna egyedül lenni velük. Rolandhoz hajoltam, gyengéden az ajkába haraptam.
- Menni szeretnék. – suttogtam és rámosolyogtam. Roland mosolygott és bólintott.
Lehuppantam a bárszékről, Ádámhoz léptem, hozzásimultam, adtam egy puszit az arcára, egész közel a szájához és neki is odasúgtam:
- Szeretnék menni.
Ádám félszegen bólintott. Rolandra nézett. Roland megfogta a kezemet és elindultunk a kijárat felé. Amikor kiértünk, taxiba ültünk, mivel mindkét fiú ivott, úgy gondolták, inkább másnap visszajön valamelyikük az autóért. A taxiban középen ültem a két fiú közt. Kimondatlan szavak, gondolatok, érzések kavarogtak a hátsó ülésen, vágyak feszültek egymásnak. A lakásba érve levetettük a kabátjainkat, én lehúztam a csizmámat, és besétáltam a hálóba. Mindketten szinte kocsányon lógó szemekkel bámultak utánam. Roland elindult felém, közel érve hozzám szenvedélyesen magához húzott és megcsókolt. De a csókja gyengéd volt, lágy és érzéki. Minden erő kifutott a lábamból, elgyengültem. Ádám az előszobából nézett minket. Kinyitottam a szemem, átnéztem Roland válla felett hívogató pillantásokat küldve Ádám felé. Roland is megfordult és Ádámra nézett. Ádám lassan lépdelni kezdett felénk. Rolanddal megfordultunk, háttal voltam Ádámnak, mikor a közelünkbe ért. Roland újra megcsókolt. Megéreztem Ádám nekem feszülő testét, belesimultam a karjaiba. A keze kisimította a tincseket a nyakamból, és leheletfinoman megcsókolta a tarkómat. Gyengéden, nagyon gyengéden csókolta tovább a vállamat, miközben a keze a combomra csúszott. Ujjaival izgatottan szaladt végig a combfix szegélyén. Gombolni kezdtem Roland ingét, megszakítva a csókot, ajkaimmal finoman a nyakához értem, széthúzva a mellkasán az inget, a testéhez bújtam, miközben lehámoztam róla az inget. Roland keze is a combomat simította. Ujjaik a ruhám szélébe kapaszkodtak és együttes erővel húzták le rólam. Hallottam izgatott, elismerő nyögésüket. Akkor Ádám felé fordultam. A nyakába csókoltam, amíg kiszabadítottam a felsőtestét az ingéből. Forró tenyeremmel lassan simítottam végig a mellkasát és a hasát. Élveztem a sóhajaikat. Roland letérdelt mögöttem és elképesztő érzékiséggel húzta le a combfixeimet, majd felegyenesedve végigfuttatta ujjait a gerincemen. Újra Roland felé fordultam, szomjazó vadként csaptam le az ajkaira, miközben kicsatoltam az övét. Éreztem Ádám meleg ajkait a tarkómról a vállaimra vándorolni, tenyerével finoman simította le a vállaimról a melltartóm pántját, ujjaival lazán kipattintotta a fehérnemű kapcsait. Roland megfogta a pántokat és maga felé húzva, hagyta, hogy a földre hulljon a fekete csipkecsoda. Ádám tenyere a melleimre csúszott. Jóleső sóhajjal és finom remegéssel simultam Ádám karjai közé. Élveztem, ahogy lágyan masszírozza a telt halmokat. Miközben Roland nadrágjával bíbelődtem, ő a fülemhez hajolt, nyelvével cirógatta a fülcimpámat és halkan suttogott a fülembe:
- Szép vagy, szexi, olyan izgató...imádlak!
A testem egész finoman megvonaglott. Roland lehajolt és a szájába vette az egyik ágaskodó kis mellbimbót. Felnyögtem. Ádám a tenyerét az arcomra fektette, gyengéden maga felé húzva csókolta a nyakamat, majd az arcomat, egész közel a számhoz. Suttogva könyörgött nekem.
- Csókolj meg!
Felé fordultam, és lázasan teljesítettem a kérését, miközben a melleim izmos mellkasának feszültek. Ádám csókja puha volt és izgató. Próbáltam őt is megszabadítani a nadrágjától. Közben fél füllel hallottam, hogy Roland az éjjeli szekrényben matat. Gondoltam, óvszerek és síkosító után. Roland visszatért hozzánk, egészen a testemhez simult, ujjait a tangámba akasztva finoman tolta lejjebb a csípőmön. Ott álltunk immáron mindhárman teljesen meztelenül. Rolandhoz fordultam, a csókunk egyre követelődzőbbé vált. Keze a puncimra simult, ujjai a csiklómat ingerelték. Ádám hozzám simult, ajkaival ott csókolt, ahol csak ért, tenyerébe vette a puha kebleket és vágytól égve dédelgette őket. Majd lassan az ő ujjai is a combjaim közé tévedtek. Izgalommal telve cirógatta a szeméremajkaimat, remegve nyögött fel, mikor megérezte a közülük szivárgó forró nedvességet. Óvatosan közéjük fordultam, így mindketten kényelmesebben hozzám fértek, és én meg tudtam érinteni mindkettőjüket. Különös érzelmi kavalkádot éltem meg, rettenetesen élveztem, ahogy kényeztetnek, izgatnak. Vágytam rájuk, mindkettőjükre. Vágytam hármunk egyesülésére, és egy falrengető orgazmusra. Lassan elengedtem őket, kiléptem közülük és felmásztam az ágyra. Feléjük fordulva feltérdeltem és vártam, hogy csatlakozzanak. Láttam ágaskodó farkukat és alig vártam, hogy ezek a csodálatos szerszámok bennem legyenek. Közrefogva mellém térdeltek. Az ajkak vadul marták egymást, míg Rolanddal csókolóztam, Ádám a nyakamtól haladva az arcomat csókolta egész közel már a számhoz, hirtelen váltottam Ádám ajkaira. Egyikük a melleimet simogatta, míg a másik a puncimat, ujjak tolultak a hüvelyembe, hideg zselét éreztem a popsimon. Már teljesen átadtam magam a két férfinak, sóhajtva, nyögve élveztem az érintéseiket, kéjesen vonaglottam közöttük, egyre jobban és egyre többet akarva belőlük. A kezeim lágyan cirógatták a férfiasságaikat. Egész közel voltunk egymáshoz. Szinte együtt lélegeztünk. Mit lélegeztünk? Hiszen ziháltunk, kapkodtuk a levegőt. Minden elmosódott, minden ösztönből történt. A szenvedélyünk mindent elsöpört. Roland is és Ádám is egyre kétségbeesettebben dörgölték keményen álló farkukat a combomnak. Ujjaik a hüvelyemben és a popsimban voltak. A kéj elviselhetetlen volt, önkéntelenül csúszott ki a számon a könyörgés.
- Nem bírom már…. – lihegtem. – Kérlek!
Roland az ágyra ült, hátát az ágytámlának döntötte. Megfogta a csípőmet és terpeszben az ölébe húzott. Ádám szorosan mögém térdelt, finoman csókolta a nyakamat és cirógatta a mellbimbóimat. Lassan előredőltem, Roland csókja állatias vágyról tanúskodott. Ádám mögöttem óvszert húzott. Hideg zselé ért a popsimhoz. Megszakítottam a csókot, Rolandba kapaszkodva, mozdulatlanul, lehunyt szemmel és a torkomban dobogó szívvel vártam a katartikus érzést, mikor a két férfi egyszerre hatol belém.  Roland makkja finoman ékelődött be a duzzadt szeméremajkak közé, ugyanabban a pillanatban enyhe nyomást éreztem a popsimon. Még a lélegzetem is elakadt. A nedves, lüktető hüvely perzselve fogadta magába Roland farkát, míg a forró ánusz engedelmesen nyílt meg Ádám férfiasságának. Lassan és óvatosan hatolt a popsimba. És mikor mindketten bennem voltak már, a testem kiteljesedett, akkor jött el a katarzis. Mi hárman eggyé váltunk, összeforrtunk, a behatolásoktól átélt kéj akaratlanul szakadt ki a torkomból. Egymásba kapaszkodva, egy testté válva kezdtünk mozogni. Egészen finom, lágy mozdulatokkal szeretkeztünk. Szelíden ringva lovagoltam Roland farkán, Ádám tökéletes ritmusban mozgott velem. Ujjak kulcsolódtak egymásba, egyre hangosabb és hangosabb nyögések jelezték, hogy nincs már messze a kielégülés. Nem tudtam a fiúkra figyelni, csak a saját élvezetem lebegett a szemem előtt. És amikor elérkezett, tökéletesebb volt a mennyországnál. Soha ilyet nem tapasztaltam. Egyszerre élvezett el a hüvelyem és a popsim. A testem megfeszült, egy pillanatot kivárt és összeomolva vonaglott, dobálódott ide-oda a gyönyör tengerében, olyan hangos, kirobbanó kéjjel visítva, hogy a fiúknak sem kellett több érzés, mozdulat, stimuláció, egyszerre lövellték magukat a testembe. Ilyet átélni… hárman, egyszerre élveztünk el és… nem találni rá szavakat… maga volt a tökéletesség! Reszketve rogyott a testünk az ágyra, teljesen elaléltam, nem voltam képben, ezerrel tobzódott bennem az orgazmusok okozta adrenalin. Csukott szemmel lihegtem a fiúk remegő teste között. Roland alig tudta kipréselni magából a szavakat, de zihálva vont kérdőre:
- Te… tudtad?! Érezted, hogy…
- Sejtettem… hogy ez a célotok. – vágtam a szavába. – Gondoltam… megelőzlek és… elcsábítalak titeket. – nyögtem ki.
- Sikerült! – sóhajtott fel Ádám. Roland elnevette magát és magához húzott, megcsókolt.
Fogalmam nem volt, melyikük, de kisvártatva felemelték a testemet és kivittek a fürdőbe. Alaposan megfürdettek, zuhanyoztunk, mindenki, majd visszavittek a hálóba, ágyba dugtak és Roland mellém feküdt. Betakargatott, és nyomott egy jóéjtpuszit a homlokomra. Ádám kisurrant, lefeküdt a kanapéra és nyomban elaludt.
Reggel egyedül ébredtem az ágyban. Eszembe jutott az átélt csoda és megborzongtam, majd elégedetten nyújtózkodni kezdtem. Végül kikecmeregtem az ágyból, talpra álltam és felvettem a köntösömet, amit otthonról hoztam. Még álmosan és meglehetősen kócosan kibotorkáltam a hálóból. A fiúk a konyhapultnál ültek és kávét ittak.
- Nekem is maradt kávé, ugye?
Egyszerre néztek rám, elmosolyodtak.
- Persze. – mondta Roland és már nyújtotta is felém a bögrét.
- Köszönöm.
- Jól aludtál? – kérdezte Ádám.
- Mint a bunda. – feleltem fülig érő szájjal. – Mi a terv mára? Mit fogunk csinálni?
Ádám kinézett az ablakon.
- Elég vacak idő van.
- Mihez volna kedved? – kérdezte Roland.
- Bármihez. Most bármire kapható vagyok.
- Oh, édes! A bármi már megvolt éjjel. – nevetett Ádám. Roland is harsányan felnevetett.
- Hahaha. – húztam el a számat. – Én is tudom, és erről jut eszembe… - odasétáltam Rolandhoz és érzéki csókot nyomtam az ajkára. – Köszönöm szépen… - majd Ádámhoz sétáltam és az ő szájára egy finom puszit adtam. - …mindkettőtöknek a figyelmességet, törődést, gyengédséget. – Elmosolyodtam és hozzátettem:
- És most elmegyek zuhanyozni.
A fiúk nevettek és óriás mosollyal az ajkukon néztek utánam. A forró vízsugár jólesett a testemnek, teljesen feltöltődtem és az eddigieknél is nagyobb mosolyt csalt az arcomra. Törölközés után visszabújtam a köntösömbe és kiléptem a fürdőből. A fiúk éppen öltözködtek.
- Juj, hova megyünk? – kérdeztem izgatottan.
- Először is elviszünk vásárolni, a többi legyen meglepetés. – mondta Ádám.
Ujjongva ugrándozni kezdtem, majd azonnal öltözködni kezdtem. Boldogsággal töltött el a tudat, hogy hármasban töltjük a napot. Először taxiba szálltunk és elmentünk a Nissanért a pubhoz, ahol tegnap éjjel hagytuk, majd a következő úti cél egy bevásárlóközpont volt, ahol Roland és Ádám hagytak kibontakozni, az összes olyan üzletbe bementünk, ahova csak be akartam menni. Ruhákat próbáltam, ők elégedetten nézték a bemutatómat. Egy olyan üzlet volt, amihez ők ragaszkodtak, ez pedig egy fehérnemű üzlet, ahol fürdőruhákat szerettek volna venni. Nekem is és maguknak is. Azonnal kérdezősködni kezdtem, de ők csak mosolyogtak és nem árultak el semmit. Miután választottak nekem egy bikinit, és maguknak is vettek egy-egy fürdőnadrágot, meghívtam őket ebédelni. Jól éreztük magunkat. Néha megfordult a fejemben, hogy ez Rolandnak nem e túl sok, nem féltékeny e Ádámra. Ugyanis, ugyanúgy viselkedtem Ádámmal is, mint vele. Na, jó, azért nem ugyanúgy, mert például nem csókolóztam vele, de azért párszor szájon csókoltam. Nem bújtam hozzá szerelmesen, de néha megfogtam a kezét. Ebéd után autóba ültünk és elvittek wellnesselni. Már előre örültem a kényeztetésnek, amit itt kaphatok. Kiderült, hogy itt… hogy is mondjam… privátan lehet élvezni a wellnesst... is. Kisebb termek voltak, ahol egy majdnem akkora fürdőkád volt, mint egy kisebb medence. A víz helyenként bugyborékolva pezsgett benne. Kényelmes, óriási ágy volt az egyik sarokban, nagy, puha párnákkal. Gyümölcsök és pezsgő volt egy kisasztalra készítve. Egy másik asztalon masszázsolajok sokasága, síkosító és óvszerek voltak. A hangszórókból kellemes, relaxáló zene szólt. A megvilágítás igazán hangulatos volt, gyertyaállványok álltak a szobában, rajta világító kis mécsesek. Még soha nem hallottam ilyen helyről és nem is láttam még ilyet, de teljesen lenyűgözött. Kezdetben volt bent három masszázságy, és jött három masszőr is, akik megmasszíroztak minket. Teljesen ellazultunk, a testünk szinte képlékennyé vált. A masszázs után a masszőrök kimentek, és magukkal vitték az ágyakat is. Bemásztunk a pezsgőfürdőbe, helyet foglaltunk a kis ülőkéken, majd Ádám felállt és hozott a pohár pezsgőkből. Kortyolgattuk és relaxáltunk. Mondanom sem kell, rövid időn belül egymásra hangolódtunk. Érzékien simogatni kezdtük egymást. A kellemes hőmérsékletű bugyborékoló vízben lágyan siklottak a kezeink egymás karján, hátán, combjain. Később rájöttünk, hogy a fürdőruháink teljesen feleslegesek, így megszabadultunk tőlük. A fiúk közrefogtak, átöleltek, lehunyt szemmel élveztem kéjes érintéseiket. Roland volt velem szemben, lehúzta a bikini felsőt, míg Ádám mögöttem a tangától próbált megszabadítani. A víz bizseregve simogatta meg a csupasz puncimat. Felnyögtem. A fiúk szorosabbra vonták ölelésüket, ujjaik érzékien futkostak végig a testemen. Tenyerek tapadtak a mellemre, lágyan markolták a halmokat, forró ajak harapott a vállamba, tüzes nyelv szaladt a lapockámon, türelmetlen ujjak kutakodtak a combjaim közt. Puha száj tapadt a számra, nyelv hatolt a fogaim közé, megérintve a nyelvemet, ingerlő táncra kérve. Perzselő lehelet cirógatta a fülcimpámat, rekedt hangok szóltak hozzám, valahonnan nagyon a távolból. Izgató szavakat suttogtak. Ádám a mellkasára vont, a lapockám alá tolva a kezét, segített a testemnek a víz felszínén lebegni. Roland kezei a combomra csúsztak, gyengéden széthúzva őket, közéjük dugta a fejét. Kezét a popsim alá tolva tartott a vízen. Ádám előrenyúlva tenyerébe vette mindkét keblet és puha dédelgetéssel kényeztette őket. Roland finom csókokat lehelt a puncimra. Víztől csillogó testem megremegett. Hirtelen másra vágytam, én akartam adni nekik. Eszembe jutott valami. Elengedtem őket és kievickéltem a kádból. Megtörölköztem. Előbb kíváncsian néztek rám, majd figyelni kezdtek. Az asztalkához mentem, kiválasztottam egy masszázs olajat és az ágyra térdeltem. Olajos kezemmel nagyon lassan végigsimítottam a testemet, mikor a fiúk rádöbbentek, mit fogok tenni, kipattantak a kádból, megtörölköztek és az ágyra heveredtek. Izzó vággyal a szemükben nézték, ahogy az olajtól csillogó cicimen érzékien siklik a tenyerem. Fel-felnyögve jelezték egyre növekvő izgatottságukat. A tenyerem végigcsúszott a testemen, egészen a csípőmig, lassan le a combomra, az ujjaim a húsba markoltak és úgy húztam végig vissza a combomon. Újra felfele a mellemig. Mindkét fiú zihálva, fájdalmasan nyúlt egyre keményebben álló farkához. Kényelmesen egy párnának dőlve megtámasztottam a hátamat, széles terpeszbe húzva a lábaimat ujjaimmal izgatni kezdtem magamat. A fiúk hörögve lihegtek. A mutatóujjamat betoltam a hüvelyembe, jólesően felsóhajtva, ujjazni kezdtem magamat. Élveztem, annyira élveztem, hogy néznek, hogy felizgathatom őket. A végtelenségig. És magamat is. Mindhárman egyre hangosabban élveztünk, láttam, ahogy Ádámnál elszakad a cérna, megmarkolja magát és néhány másodperc múlva nyögve élvez bele a kezébe. Az izgatottsága, az állatias vágya égnek emelte az adrenalinomat és egy kéjes sikoly kíséretében érzékien vonaglani kezdtem a saját magam okozta gyönyörtől. Roland az orgazmusom láttán élvezett a markába. Pihegve terültem el az ágyon. Ádám, aki addigra már lemosta magáról a spermáját, óvatosan kúszott oda a testemhez. Arcát a nyakamba fúrta, rekedten suttogott a fülembe:
- Ilyet még soha senkivel… annyira gyönyörű voltál és annyira felizgattál.
Mosolyogtam a szavak hallatán, Roland a másik oldalamra feküdt. Hozzám bújt és finom puszikkal halmozta el az arcomat.
- Még soha ennyire nem kívántalak. Annyira izgató voltál.
- Mi izgatott a legjobban? – suttogtam, Rolandhoz bújva. Ádám forró ajkai közé vette a mellbimbómat és szívni kezdte.
- Legjobban az, amikor elélveztél és láttam spriccelni a puncidat. – elfúló hangon szinte reszketve súgta a fülembe. – Tudod, mit teszek most?
- Mit? – kérdeztem felemelt lapockával, még mélyebbre akartam tolni az ágaskodó bimbót Ádám perzselő szájába, akartam, hogy a forró nyelve még jobban cirógassa.
- Lenyalom a puncidról, amit kilövellt magából.
Megremegtem a vágyakozástól. Felkínálva széthúztam a lábaimat. A szemem továbbra is csukva volt. Roland a lábaim közé térdelt, finoman megérintve nyelvével a szeméremajkakra csorgott nedvet. Érzékien lenyalta, majd nyelve az ajkak közé tolult. Ádám beszívta a kemény mellbimbót, tovább növelve a gyönyörömet. Csodálatos vágy kerített a hatalmába.
- Kérlek! – ziháltam. Farkat akartam érezni magamban, azonnal.
Felültem, a fiúk egymásra néztek, Roland villámgyorsan megfordított, négykézlábra állított, széthúzta a farpofákat, és a duzzadt szeméremajkak közé nyomta ágaskodó szerszámát. Sóhajtani nem volt időm, mert Ádám az arcom elé térdelt, lágyan megfogva az államat, merevedő farkát az ajkaim közé tolta. El nem tudom mondani, milyen érzés volt, ahogy velem szeretkeztek, és amikor szinte egyszerre lövellték magjukat a testembe, Roland a hüvelyembe, Ádám a számba, az a gyönyörök netovábbja volt. Robbantam és a testem ezer és ezer apró darabra hullt. Az ágyra omolva, a fiúk a karjaikba vettek és csendesen dédelgettek. Talán el is szusszantunk egy picit. Ébredés után lemostuk magunkat, majd továbbheverészve az ágyon, nekiláttunk a gyümölcsöknek. Hátat fordítottam Rolandnak és a karjaiba simultam. Hagytam, hogy végigcsókolja a tarkómat, közben kíváncsian megkérdezte:
- Élvezed, drága?
- Nagyon. Olyan jó veletek.
- Én még soha nem éltem át ilyet. – vallotta be Ádám.
- És az egyetem alatt az a sok csaj? – kérdeztem tőle hitetlenkedve.
- Ők nem voltak ilyenek, velük nem volt ilyen.
- Tanúsíthatom. – szólt közbe Roland.
- Milyen? – kérdeztem.
- Ők nem voltak ennyire hatással ránk. – kezdte Ádám. – Persze, ti Rolanddal…titeket más is összeköt, de az, ahogy engem ebbe bevontatok, hogy én is láthatom, érezhetem a testedet, megcsókolhatlak, okozhatok neked orgazmust, neked, aki olyan szép vagy, szexi, izgató…
Elmosolyodtam és Ádámhoz hajoltam. Szájon csókoltam, majd újra a szemébe néztem. Roland szorosabban ölelt, a mellbimbók ágaskodni kezdtek. Óvatosan közel hajoltam Ádámhoz és újra megcsókoltam. Nyelvemmel körberajzoltam az ajkát és magamba szippantottam a nyelvét. Roland keze a melleimre csúszott, lágy hullámzással jelezte a testem, hogy újra izgalomba jött. Ádám odaadóan csókolt. Csókok, érintések, simogatások… gyönyörű kavalkád ismét. Az oldalamon feküdve próbáltam minél széjjelebb tárni a combjaimat, utat engedve a gyönyört adó ujjaknak és farkaknak. Roland ujja a popsimat tágította. Eszeveszett vágyat éreztem. El akartam élvezni újra meg újra. A testem kéjesen vonaglott, forró volt és nedves mindenütt. Könyörögni kezdtem:
- Kérlek!
- Mit szeretnél? – zihálta Ádám az ajkaim közé.
- Érezni…magamban… - suttogtam teljes önkívületben. – Dugjatok meg!
Roland arrébb gördült két óvszerért, mindketten felhúzták, szorosan fogtak közre, a térdemet Ádám combjára téve egyszerre férkőztek a testnyílásaimhoz. Vadul kapkodtam a levegőt, várva a gyönyört, amikor a két csodás farok megtölt. A tudat, hogy nemsokára egy olyan férfi fog belém hatolni, akit még csak pár napja ismerek, még inkább felizgatott. Óvatosan, lassan tolták magukat bennem, mind beljebb és beljebb. Erősen szorítottak, ujjaik a csípőmbe markolnak. Ágyékuk tökéletes ütemben járta táncát, hol az egyikük, hol a másikuk lökte magát előre a testemben. A testem pillekönnyű volt, a végletekig felhevültem, a szívem vadul kalimpált, kétségbeesve próbáltam levegőhöz jutni. Az első váratlanul zsibbasztotta el az egész ágyékomat, majd a ritmusuk sorozatos orgazmusokat generált, egyik követte a másikat. Az ujjaim elfehéredtek a szorításban. Egybefüggő kéjes nyögés ömlött az ajkaim közül. A fiúk, látva a gyönyörömet, még szorosabban öleltek és még intenzívebben mozogtak bennem. Már számolni sem voltam képes az átélt orgazmusokat. Ádám forró leheletét éreztem az arcomban, nem volt már képes visszatartani, hörögve élvezett el, Roland pár másodperc múlva szintén. Reszketve húzták ki a farkukat belőlem, én félájult állapotban zuhantam kettőjük közé. Megijedve hajoltak fölém, Roland a karjaiba vett és finoman ütögetni kezdte az arcomat, Ádám egy vizes törölközővel térdelt mellém, óvatosan törölgetni kezdték a homlokomat. Néhány perc múlva feleszméltem, de csak egy halovány mosolyra futotta az erőmből. A szemem újra lecsukódott, de a fiúk most már megnyugodtak, hogy nincsen semmi komoly bajom. Éreztem, hogy a nedves törölközővel áttörlik az egész testemet, majd betakarnak és hagynak pihenni. Egy óra múlva felébresztettek, mennünk kellett, felöltöztem, de még mindig alig voltam magamnál. Annyira gyengének és fáradtnak éreztem magam. Jóformán arra sem emlékeztem, hogy hogyan jutottunk Roland lakásába, de tény, hogy ott voltunk. Első utam a fürdőszobába vezetett, alapos zuhany és hajmosás után, megszárítottam a hajamat, majd felvettem egy tangát és a köntösömet és kiültem a kanapéra, de a fiúk csakhamar ágyba parancsoltak, látván milyen kimerült vagyok. A háló ajtajából még visszanéztem rájuk:
- Ugye, velem alszotok mindketten?
Ádám Rolandra nézett, Roland pedig mosolyogva nyugtatott meg:
- Persze, édes, menj pihenni!
Nem tudom, mennyi idő telhetett el, mire mocorgást éreztem magam mellett. Ki sem kellett nyitnom a szememet, pontosan tudtam, hogy Roland fekszik mellém, meztelen felsőtestéhez szorított, suttogva szólaltam meg:
- Olyan jó a karjaidban… - mélyen magamba szippantottam bőrének illatát. – Finom illatod van. – még közelebb fúrtam magamat a testéhez, majd eszembe jutott: - És Ádám?
- Itt vagyok, drága. – szólalt meg Ádám az ágy mellől. Óvatosan bemászott az ágyba, mögém feküdt és a testemhez simult.
Mély levegőt vettem, majd mosolyogva és megnyugodva kifújtam, és a következő másodpercben pedig már aludtam is.

1 megjegyzés: