Keress a Facebookon is (Szalkó Norina) és jelölj ismerősnek vagy kövesd a Szalkó Norina szerzői oldalt!


MEGJELENT AZ ÉN ÉS A FŐNÖKÖM CÍMŰ KÖNYVEM! AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI:

http://undergroundbolt.hu/en-es-a-fonokom

2012. november 6., kedd

Egy kis előzetes :)


Kedves olvasók!

Mivel a Lelkes fantáziám I-ből már csak három rész vár feltöltésre, az Én és a főnököm huszonnegyedik lélegzetvételét pedig még írom, gondoltam megleplek titeket egy kis szösszenettel az új történetből, aminek Orgazmus receptre lesz a címe. Remélem, ez is elnyeri a tetszéseteket! :)



Az asszisztens biztatóan rámosolygott és a kezébe nyomta a kartotékját, majd előremutatva a váró felé terelte. Mila félszegen viszonozta a mosolyt és bátortalanul előrelépett. A szíve a torkában dobogott és legkevésbé sem értette magát, hogy volt képes mégis eljönni a férfihoz. Nyugtatni kezdte magát, hiszen ez egy nőgyógyász, miért fél tőle. Persze, ide senki sem szeret járni, mindenki szükséges rossznak tekinti, de hát csak egy orvos, és neki most egy orvosra van szüksége. Bár jobban örült volna, ha teljesen ismeretlenül jöhetett volna ide. Akkor talán nem lenne még ezért is zavarban. Már maga a tény is zavarba ejtő, hogy erről a problémájáról beszélnie kell, de az, hogy ezt meg kell osztania ezzel a pasival, felettébb megalázónak érezte. Nem is értette, miért. Ádám kedvesen ajánlotta magát, bár igaz, ha Timi nem mutatja be őket egymásnak, és nem hangsúlyozza ki jelentőségteljes szempilla rebegtetéssel, hogy Ádám nőgyógyász, akkor Ádámnak eszébe sincs megkérdezni, mi a gond és aztán ajánlani magát. 
A váróba érve körülnézett. Ültek már páran ott. Végigfuttatva tekintetét a tágas helyiségen, talált egy üres fotelt, odasétált és lehuppant. A papírjait az ölébe tette és próbált nyugalmat erőltetni magára. Gondolatban egy pillanatra visszatért a koktélpartira, ahol történt a megismerkedés. Miután Timi bemutatta őket egymásnak és elkottyantotta Ádám foglalkozását, szinte azonnal kettesben hagyta őket. Kezdetben feszengve állt a férfival szemben. Ádám tudomást sem véve Timi célozgatásáról, teljesen más, mondhatni mindennapi témákat feldobva, beszélgetést kezdeményezett. Mila egészen felengedett, de közben azért jobban szemügyre vette a férfit. Magas volt, izmos, világosbarna haja és barna szemei magával ragadó keretet adtak férfias vonásainak. Testalkata szokatlan volt egy nőgyógyászhoz. Sokkal inkább el tudta volna képzelni birkózónak. Ádám hirtelen megkérdezte, van e valami probléma, ami miatt ki kellett emelni az ő foglalkozását. Mila fülig vörösödött, majd zavarában csak annyit mondott, hogy csupán nőgyógyászt keres, mert ideje volna egy teljes kivizsgálásnak. Ádám elmosolyodott. És Mila ettől a mosolytól elolvadt! Volt benne valami. Furcsa bizsergés járta át a testét. A férfi előkapott egy névjegykártyát és kérte Milát, hogy minél előbb foglaljon időpontot az asszisztensénél. Bár mérges volt Timire, és bármennyire is kényelmetlen volt neki ez az egész, be kellett látnia, hogy muszáj felkeresnie egy orvost, mert már a legrosszabbra is gondolt. Végül is hálát adhat az égnek, hogy útjába sodort egy ilyen kedves orvost, találhatott volna rosszabbat is, aki még nem is szimpatikus neki. Ádám szimpatikus volt, nagyon is. A koktélparti óta többször is eszébe jutott, és minduntalan, mikor beférkőzött a gondolataiba, jóleső borzongás járta át a testét. Teljesen magába fordulva ücsörgött a fotelba, azt sem hallotta, hogy a nevét mondogatják. Hirtelen megrázta a fejét, körülnézett és döbbenten tapasztalta, hogy üres a váróterem. Az asszisztens szólongatta. Mila elnézést kért, majd felpattanva a rendelő ajtajához sietett. Bekopogott és benyitott. Belépve megpillantotta az asztalnál ülő Ádámot fehér ruhájában. Elragadó volt. A szíve megdobbant, bár maga sem tudta, miért.
- Szép jó estét! Örülök, hogy eljött. – üdvözölte kedvesen a férfi.
- Jó estét! – felelte Mila remegve.
- Foglaljon helyet. – mutatott az asztal másik oldalán lévő székre, megvárta, amíg a nő leül, majd bátorító mosoly kíséretében megkérdezte, miben segíthet.
- Én… - kezdte bizonytalanul Mila. - … szeretnék egy teljes kivizsgálást.
- Mi célból? Van valami panasza?
- Panasz? – kérdezett vissza Mila elpirulva. Ádám kíváncsian nézett rá. – Nincs. Csak…
- Mila, bennem megbízhat, az orvosa vagyok.
„Persze, csak ne lennél ilyen átkozottul jóképű és ilyen hatással rám!” – gondolta Mila.
- Nemsokára férjhez megyek és tudni szeretném, minden rendben van e velem.
- Tehát családtervezés miatt… - szögezte le szárazon Ádám. Alig észrevehetően elhúzta a száját.
Mila elszégyellte magát, hogy ekkorát hazudott Ádámnak, de rettentően kínosnak érezte a valódi problémáját. 
- Akkor tehát szükség van, nézzük csak… - merült az előtte heverő papírhalmazra Ádám. -  Kismedencei ultrahang, emlővizsgálat, labor… a vér és vizeletvizsgálatot az asszisztens csinálja, a többit én. – hirtelen felpattant és kinyitotta az ajtót. Kiszólt az asszisztensnek és kérte tőle, hogy kísérje Milát a másik vizsgálóba.
Mila felállt és szótlanul követte az asszisztenst. Egy másik helyiségbe mentek, a nő leültette Milát és megfogva a bal karját nézegetni kezdte. Előkészült a vérvételhez, Mila elfordította a fejét, nem szerette nézni, ahogy belé bökik a tűt. Szerencsére a nő gyors volt. Egy pici vattát nyomott a tű helyére, majd felhajtotta Mila karját. Néhány perc múlva a kezébe nyomott egy pohárkát és a mosdó felé mutatott. Mila rövidesen visszatért a produktummal, és a nő kezébe adta. Az elvette és hátat fordított Milának. Kisvártatva Ádám dugta be a fejét az ajtón.
- Kísérje az ultrahanghoz! Egy perc és megyek. – utasította az asszisztenst.
A nő, miközben átlépett a szomszédos helyiségbe, elmagyarázta Milának, hogy ha már itt voltak a vizsgálóba, jöjjön előbb a szomszédos vizsgálóban lévő ultrahang. Kérte Milát, hogy vetkőzzön le, vegye le a bugyiját és feküdjön a készülék melletti ágyra. Mila csendben szót fogadott. Ádám telefonnal a fülén kukkantott be az ajtón, homlok ráncolva nézett az asszisztensre, majd rám. A nő bólintott és kedvesen mosolyogva helyet foglalt az ultrahang előtt.
- Elkezdem a vizsgálatot, a doktor úrnak fontos hívása van, egész nap erre várt.
- Értem. – bólintott Mila.
Nézte, ahogy a nő óvszert húz a vizsgálófejre és bekenni síkosítóval. Becsukta a szemét és rövidesen már érezte is a puncijának nyomódni a hideg zselé borította fejet. A nő egészen belé tolta, majd az ultrahang monitorjába merült. Mila szorosan összecsukta a szemét. Csak akkor nyitotta ki, mikor hallotta nyílni az ajtót. Ádám lépett be.
- Már itt is vagyok. – mondta, majd azzal a lendülettel nyúlt Mila combjai közé és átvette a vizsgálófejet az asszisztenstől.
 A nő felállt és kiment. Mila riadtan nézett utána. Ádám ide-oda mozgatta benne a fejet és közben elgondolkodva bámulta a monitort. Majd felhívva Mila figyelmét a szemközti falon lévő monitorra, hogy ott láthatja, amit ő is, el kezdte magyarázni, mi micsoda, és hogy semmi rendelleneset nem lát. Mila mély levegőt vett. A vizsgálat végeztével Ádám ujja egészen finoman megérintette Mila szeméremajkát. A nőn kellemes bizsergés futott végig. Meglepődött. Ádám megkérte, hogy öltözzön fel és menjenek vissza a rendelőbe. Ő nem várta meg Milát. A rendelőbe lépve Ádám rámosolygott, majd nyugtatóan közölte, hogy mindjárt végeznek. Mila a paraván mögé lépett és levetkőzött. Kilépve felült a vizsgálóasztalra, Ádám közel lépett hozzá, majd elmosolyodva megkérdezte:
- Vagy szerette volna, ha az emlővizsgálattal kezdem?
- Nekem tulajdonképpen mindegy. – vont vállat Mila és levette a felsőjét, majd a melltartóját. Csak akkor döbbent rá, hogy most teljesen meztelen.
Ádám halk sóhaja elbizonytalanította, növelte a zavarát. A férfi nagyot nyelve nézett végig Mila testén, és bár nagyon iparkodott azon, hogy Mila ebből minél kevesebbet vegyen észre, alig bírt uralkodni magán. Mila lehunyta a szemét és kihúzta magát. Ádám félve érintette meg Mila mellét. Az első mozdulatnál, ahogy Ádám tenyere a cicire simult, Mila mellbimbója megkeményedett. A nő rendkívül zavarba jött, Ádám pedig izgalomba. Hosszasan vizsgálta, tapogatta, nyomogatta mindkét mellet. Vagy csak neki tűnt hosszasnak? Mila percek múltán arra jött rá, hogy nagyon élvezi Ádám érintését. A férfi szinte eszét vesztette a gyönyörű, telt keblek látványától, és ahogy azok édesen a tenyerébe simultak… tekintete megállapodott Mila arcán. Figyelte az arca rezdüléseit és látta Milán, hogy élvezi. Valami elpattant benne és már nem is vizsgálta, hanem izgatta a melleket. Nem tudott páciensként tekinteni rá. Puhán masszírozta őket, finoman markolt beléjük. Hogy mit is művel, arra akkor döbbent rá, mikor hímvesszőjének hirtelen kevés lett a hely a nadrágjában. Köhécselve jelentette ki, hogy szerinte semmi probléma. Mila elpirulva dőlt hanyatt a vizsgálóasztalon. Ő is akkor jött rá, mit váltott ki belőle a férfi érintése. Ahogy a hátára feküdt, érezte még a combjai között a síkosítót. Vagy legalábbis valami nedvességet. És forróságot. Vagy azt inkább magában érzi? Nem tudta eldönteni. A lábtartóra tette a lábait. Ádám Mila combjai közé pillantott és elfelejtett levegőt venni. Döbbenten meredt a nő lábai közé. A legszebb és legkívánatosabb punci tárult a szeme elé, amit valaha látott. Pedig nőgyógyász lévén… olyan volt, mint egy barack, hamvas, gyönyörű, teljesen sima… Sóhajtott és nagyot nyelt. Újra végigpillantott Mila testén. Csodaszép volt. Vörösesszőke, göndör fürtjei a mellkasán pihentek, az ágaskodó mellbimbók még mindig keményen reszkettek. A férfi szinte félt Milához nyúlni. Milában hasonló érzések kavarogtak. Ő is félt a férfi érintésétől. Ádám végül összeszedte magát és óvatosan Mila puncijához ért. Elképzelhetetlen volt számára, hogy ebbe a gyönyörű punciba is úgy nyúljon, mint akármelyik másik páciensébe. Ennek a puncinak előbb hódolnia kellett, előbb el kellett nyernie a kegyeit, hogy bebocsáthassa. Ujjai remegve értek a szeméremajkakhoz. Látta, hogy a punci nedvesen csillog. Lassan húzta végig az ujjait, lentről indult felfelé a csiklóig. Hirtelen megesküdött volna, hogy látta Mila testét hullámzani. Gyengéden nyúlt az ajkak közé, két ujját betolva a hüvelybe. Tenyerét Mila hasára fektette és nyomást gyakorolt rá. Majd elvette a kezét, de ujjai még mindig Milában voltak. Egyszerűen nem értette, mit érez. Mila megbabonázta. Gyönyörködve nézte és most már teljesen biztos volt benne, hogy a nő teste lágyan vonaglik, majd most, mintha hüvelyének izmai megrándulnának…
Mila képtelen volt nem élvezni, és bár megrémítette a gondolat és a helyzet perverzitása, de mindennél jobban vágyott most ennek a férfinak az ujjára. A forróság hirtelen öntötte el, egész teste remegett, úgy érezte, valami belülről mindjárt darabokra cincálja. Beharapta az ajkait és igyekezett egyetlen hangot sem kiengedni rajta. És akkor bekövetkezett… ágyéka zsibbadt, hüvelye vibrált és a lénye apró darabokra szakadt. Megvolt! Most és itt! Hát mégsem beteg! Hát mégis képes élvezni! Élete első orgazmusát élte át! Itt a rendelőben és Ádámmal…

10 megjegyzés:

  1. Húúú, ez aztán izginek tűnik! Hogy nekem sosem volt dolgom ilyen nőgyógyászokkal... praktikus egy helyzet lehet, még síkosító sem kell a vizsgálathoz.. Várom a történetet, de az eddigiek folytatását méginkább!

    VálaszTörlés
  2. Ez is tetszett.. :) Azt hiszem elég sok mindenre kapható vagyok. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a történet is nagyon jónak ígérkezik. Nekem eddig tetszik.
    A lelkes fantáziám folytatását nagyon várom KÉRLEK tegyél fel új részt még ha csak 3 rész van már csak sajnos hátra is.
    Köszi!!!

    VálaszTörlés
  4. szia!
    nekem is nagyon tetszik az ötlet.kíváncsian várom ezt is már most.akárcsak mindegyik mást!:)zs.

    VálaszTörlés
  5. Szia. Nekem is nagyon tetszenek az írásaid. Annyira a hatalmába kerített (A lelkes fantáziám),hogy szeretnélek arra kérni, hogy tegyél fel új részt mert nagyon érdekel mi lesz a partin.Talán ott lesz e Erika, vagy éppen kiderül hogy nem is Rolandé a gyerek. Előre is köszi. Anikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Holnap felteszem az utolsó előtti részt, de nagyon köszönöm, hogy ilyen türelmetlenke vagy! :D

      Törlés
    2. Már alig várom a holnapot. :) Egész délután csak az oldaladat lestem, hátha fel került e egy újabb rész. De most egy kicsit megnyugodtam a tudattól, hogy holnap már olvashatom. Meloból hazaérve biztos az lesz az első hogy megnézem. Még egyszer köszi és várom a jobbnál jobb írásaidat. Anikó

      Törlés
  6. Úgy örülök, hogy ma felteszed az utolsó előtti részt alig várom.
    Teljesen függő vagyok én is mindig megnézem van-e új rész amikor csak tudom. Az új történet folytatását is alig várom.
    Köszönöm ezeket a jó történeteket és sok szabad időt és ihletet kívánok a további íráshoz!!!
    Edoline

    VálaszTörlés
  7. Szia! Imádom a történeteidet! De ez valami lehengerlő.... huhh, mást nem tudok rá mondani, istenien írsz! :P :)

    VálaszTörlés
  8. Szia! Az újabb műved is zseniális! Csak gratulálni tudok és csak így tovább!!

    VálaszTörlés