Keress a Facebookon is (Szalkó Norina) és jelölj ismerősnek vagy kövesd a Szalkó Norina szerzői oldalt!


MEGJELENT AZ ÉN ÉS A FŐNÖKÖM CÍMŰ KÖNYVEM! AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI:

http://undergroundbolt.hu/en-es-a-fonokom

2012. december 31., hétfő

Kedves olvasóim!

Boldog és sikerekben gazdag új évet szeretnék kívánni mindenkinek!

Sajnos, egy alapos influenza ledöntött a lábamról, remélem, megértitek, hogy ilyenkor az írás nem az erősségem, érdemben nem tudok foglalkozni a készülő epizóddal... de azért minden tőlem telhetőt megteszek. :)

Sznorina

16 megjegyzés:

  1. Jobbulast Neked! Nagyon varom mar a kovetkezo epizodot! Nagyon jol irsz! :-) Udv,Hattorihanzo

    VálaszTörlés
  2. Szia! Mielőbbi jobbulás kívánok és várunk vissza!
    Szép napot!
    Kriszta

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Neked is Boldog Új Évet Kívánok!
    És persze Jobbulást!És utána várunk vissza a fejivel!:)
    Tudod az elvonási tünet nagy úr.:D :D :D Zs.

    VálaszTörlés
  4. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Mikor lesz kövi rész?Már lassan 1 hónapja várom :'(!

    VálaszTörlés
  5. nem hittem volna, hogy ennyire fájdalmasak lehetnek az elvonási tünetek.... :)
    remélem, ez a rész után minden rendben lesz, és a következőkre már nem kell majd ennyit várni.

    VálaszTörlés
  6. Lassan elfelejtek visszanézni...

    VálaszTörlés
  7. Lassan én is... sőt! Azt veszem észre, hogy egyre kevésbé hiányzik...

    VálaszTörlés
  8. Ennyire ne negatívkodjunk...Szerintem ha majd jön az kárpótol majd.Biztos nehezebb időszakát éli.A blog nem az ember élete,ez csak hobby.Én várom türelmesen akármikor jön is zS.

    VálaszTörlés
  9. Pff! Drágáim, nekem ez a blog tényleg hobbi, nem ez az életem! Volt idő, amikor sok időt tudtam rá szánni és most lerántom magamról a leplet, mert nem dolgoztam, otthon voltam a kislányommal. Viszont az utóbbi két hónapban a kislányom bölcsis lett, én újra dolgozom, jöttek az ünnepek, az egész család beteg lett, aztán sok munkám volt/van... szóval elnézést kérek mindenkitől, aki azt várná el, hogy egyfolytában gép előtt üljek.

    Igyekszem írogatni, de lassan haladok és nem is mindig vagyok olyan formában, hogy azzal elégedett is legyek. Összecsapottat meg nem dobok elétek.

    Szóval kérek kis türelmet és megértést és fog jönni az a hatodik epizód is! :)

    VálaszTörlés
  10. Szerintem senki nem várja el tőled, hogy egész nap a gépe előtt ülj, elvégre mi sem tesszük azt. Egyszerűen csak el voltunk kényeztetve a sűrűn érkező részekkel, legalábbis én biztos, hogy elkényelmesedtem. :D Az előző két történeted utolsó részeinél találtam meg a blogodat, így szinte egyben olvashattam végig az egészet. :)
    De legalább nem tereli el a tanulásról a figyelmemet vizsgaidőszakban. :P Bár szívesebben vizsgáznék valamelyik történetedből, mert az biztos ötös lenne. :D

    Az nagyon tetszik, hogy még a türelmetlenkedés ellenére is "Drágáimnak" szólítsz minket. :D

    u.i: akik nem tudnak várni, azoknak üzenem: mindenkinek van saját fantáziája, szóval ha ennyire türelmetlenek vagytok, miért nem szövitek magatokban tovább a történetet? (már nekem is több verzióm van azzal kapcsolatban, mi következhet ezek után) vagy gondolkoztok ehhez hasonló történeteken? Csak egy kis képzeleterő kell hozzá. :)

    R.

    VálaszTörlés
  11. Egyet értek az előttem szólóval. Hiányzik a friss, de legalább tényleg nem vonja el a figyelmemet a tanulásról (utálom a vizsgaidőszakot!)
    És tényleg, ha nem tud valaki várni, az fantáziáljon, vagy ha nincs hozzá kedve, akkor olvassa újra az eddigi két történetet.
    Csak legyek túl az utolsó vizsgámon is és én is azt fogom tenni. Ismét.
    Friss meg majd lesz akkor, amikor.
    Puszi =)

    VálaszTörlés
  12. Németh Dominika2013. január 17. 10:32

    Nem sürgetésből, de tényleg hiányzik a rendszeres folytatás..! De nem ítélkezem, tudom milyen az élet babával... :)

    VálaszTörlés
  13. Ez így élvezhetetlen.. sajnálom. Pedig nagyon jól írsz.

    VálaszTörlés
  14. Egyet kell értenem sajnos.. Tényleg nagyon sajnálom az oldalt, és a sztorit is. Majd egyszer talán később visszanézek.

    VálaszTörlés
  15. Én is szomorú vagyok. Hétről hétre bearanyoztad a napomat.
    Nehéz jó könyvet találni és utána időt szánni rá.
    Sokszor nem engedhetem meg magamnak, hogy olvasgassak. Mikor időm jutna rá, már fáradtan dőlök az ágyba. Ez a heti 10 perc számomra is nagyon kényelmessé vált. Mondhatni tökéletes volt.
    Tartok attól, hogy nem folytatod már. Értem én, hogy egy hobbi az egész, nem az életed és van egy kisgyermeked is (akiben remélem nagyon sok örömödet leled), de ez a hobbid, sokunk számára öröm volt. És úgy érzem mind megérdemlünk most annyit, hogy magyarázkodás és további ígérgetés helyett lezárd egy végső bejegyzéssel a blogodat. Ha csak pár hónapig is, hogy tudjuk mikor KELL visszanéznünk! Mert így várhatunk akármeddig, szerintem egyikünk sem lesz itt örökké.
    Várok.. várok.. várom az új részt, hátha történik valami. De a folyamatos csalódás és a történetből való kizökkenés nem segít a helyzetemen.
    Lassan már úgy érzem, hogy semmi értelme ide jönnöm, mert a hozzászólásokon kívül más nem változik. Remélem nem jutok el az "áh, minek?" fázisig, amikor is érdeklődés hiányában végleg lekopok az oldalról.
    Hát csak ennyi..
    És csak azért, mert ha mindenki hangot tud adni a véleményének, akkor én is.
    NÉVVEL.

    VálaszTörlés
  16. Én nagyon szeretem az írásaid, időnként felnézek de látom, hogy most nem tudsz elég időt szentelni. Mi meg az írásra kiéhezett tömeg reklamálunk . Senkit nem lehet hibáztatni :) Jót írsz amire van igény. Ne mi döntsük el, hogy az Írónő mikor gondolja úgy, hogy szán rá időt. Túl jó dolgunk volt a rendszeres fejezetekkel, pedig azok megírása sok szabadidőt vesz el. Az eredményt elolvassuk röpke 10 perc alatt, de megírni .. hát sokkal több, pláne, hogy ki kell találni a fordulatokat és gondosan mindenre kitérni ÉS még ott vanak a napi családra vonatkozó teendők amik nem várhatnak. Én is hobbiszinten írogatok és nekem nincs gyerekem nem dolgozom mert még tanulom a szakmám, mégse tudok csak fele ennyit alkotni :)

    VálaszTörlés