Keress a Facebookon is (Szalkó Norina) és jelölj ismerősnek vagy kövesd a Szalkó Norina szerzői oldalt!


MEGJELENT AZ ÉN ÉS A FŐNÖKÖM CÍMŰ KÖNYVEM! AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI:

http://undergroundbolt.hu/en-es-a-fonokom

2013. április 17., szerda

Az első...

Kedves olvasók!

Íme, az első olvasói fantázia, amit nekem küldtetek és amit picit átdolgozva, fűszerezve közzéteszek nektek! Fogadjátok "izgalommal" és köszönöm Livinek, hogy ezt (is) megosztotta velem!

***

Egy esős szeptemberi estén történt.  Egyedül ültem a számítógépem előtt és az aznap váltott e-mailjeinket olvasgattam.
„ Pécsen vagyok, megbeszélésem volt, de mivel holnap konferencia lesz, itt maradok éjszakára."
A mondattól újra elszomorodtam és a gyomromban éreztem azt a torokszorító gombócot. Hiányzott, pokolian. Hirtelen eszembe villant egy kósza ötlet. Titkon elmosolyodtam, majd lassan az asztal másik végén heverő slusszkulcshoz kaptam. 

Egy óra múlva már a hotelszoba ajtajában álltam. Próbáltam uralkodni a szívem dübörgésén, félve simítottam végig a ruhámon. Halkan kopogtattam, utolsó zavart mozdulatommal a hajamba túrtam. Reméltem, hogy még nem alszik....
Az ajtó kinyílt és ott állt velem szemben. Hófehér fürdőköpenyben, aminek hanyag megkötése azt jelezte, sietve kapta magára. Épp a zuhanyzóból jöhetett. Mellkasán apró vízcseppek csillogtak.
A szemei döbbent meglepetést tükröztek, megszólalni sem volt képes. Csak nézett engem, mint egy látomást. Kellett pár pillanat, mire felocsúdott.
- Kávézni jöttem. – suttogtam mosolyogva.  – Beengedsz? – kérdeztem, miközben felemeltem a kezemben tartott termoszpoharat.
Megrázta a fejét és zavartan elmosolyodott.
- Persze! Gyere be! – tessékelt be, majd becsukta mögöttem az ajtót és még mindig azt gondolva, hogy képzelődik, a homlokát vakargatta.  – Te? Mégis… mikor, hogyan, miért?
Csak mosolyogtam. Eszem ágában sem volt beszélgetni. Letettem az asztalra a kávés termoszt és elindultam felé. Egészen közel hajoltam hozzá és finom csókot leheltem az ajkaira. Finomat és puhát. Végre magához tért a kezdeti sokkból és mélyen a szemembe nézett. Kezdtem azt hinni, hogy talán nem is örül nekem, de akkor magához húzott. Szorosan ölelt, tüdejéből kiszabaduló levegője a nyakamba áramlott. A boldogság érzése hullámzott végig a testemen. Hát mégis örül, hát mégis jól tettem, hogy idejöttem. Ajkai sietve keresték az enyémet és mikor megtalálták, megízlelték. Összeforrtak és nyelvünk forrón kutakodott a másik szájában. A szenvedélyünk egyre magasabbra hágott és már nem volt elég a szájak birtoklása. Éreztem, ahogy a meleg tenyér felfedező útra indult a gerincemen. A tarkómra kúszott, majd a vállamra és már tudtam, hogy nemsokára a melleimen fog időzni. Bizseregve vártam a pillanatot, amikor az ujjai lemeztelenítik és körberajzolják a domborulatokat. A gyanúm beigazolódott, sietve gombolta ki a blúzomat és még türelmetlenebbül hámozta le a vállamról. Fojtott nyögéssel jutalmazta a mellek csupaszságát és akkor már örültem a melltartó nélküli létemnek.  Ahogy a keze lassú dédelgetésbe fogott, lábaim megremegtek és én is vágytam a forró férfibőr érintésére. Szétnyitottam a testén a fürdőköpenyt és elégedetten pillantottam a teljesen meztelen férfira. Hozzábújtam, a mellkasunk egymásnak feszült, az izmos férfi mellkas a lágy keblekhez préselődött. A csókunk kezdett egyre vadabbá válni és én már nem voltam biztos benne, hogy a földön van e még a lábam vagy már pár centire a padlótól lebegek a mámor tengerében. Hirtelen éreztem nedvesedni a puncimat. Váratlanul az ölébe kapott. A hatalmas ágyhoz vitt és lefektetett rá. Fölém hajolt és buja tűzzel a szemében vizslatni kezdte remegő mellkasomat. Ajkaival a mellbimbómhoz közelített és puhán érintette meg őket. Perzselő lehelete csiklandozva becézte a csúcsokat, majd benedvesítve ajkait beszívta közéjük a bimbót. Egy pillanatra megfeszült a testem, a gerincem, mintha gipszbe öntötték volna, majd szelíden ringatózott tovább a kéjes nyelvjáték alatt. Hűvös és forróság felváltva cikázott bennem, ahogy a testemet simogatta, borsódzott mindenem és lüktetett. Lehunytam a szemem és minden pillanatát élveztem a kényeztetésnek. Éreztem, ahogy vágyódva kiszabadított a maradék ruhám fogságából és én kínok közt vergődve kínáltam fel a testem más, rejtett zugát is. Értette a célzást és izzó ajkai keresztül-kasul bejártak. Lassan csókolgatott, beszívta a bőröm, én pedig egyre jobban elvesztem. 
A kéjtől és a vágytól megrészegülve ültem fel, belé kapaszkodtam, hogy érezhessem a csókját, hogy én is birtokba vehessem… kényeztethessem… Fölé kerekedtem, miközben ajkaink egymásba olvadva csókoltak tovább.
Azt akartam, hogy ő is annyira kívánjon engem, ahogy én őt, mintha csak az életünk múlna a kielégülésen.
A légzése egyre szaporább lett, teste nekem feszült, egyértelmű jeleket kaptam mindent elsöprő vágyáról. Kemény férfiasságát a csípőmnek dörzsölte és lázas rekedtséggel suttogott a fülembe:
- Kívánlak.
De még kínozni akartam, élvezni a fölényemet.  A mellkasát csókolgatva araszoltam lefelé, egészen le, miközben magamba szívtam a férfias bőr illatát, gerjedelmének minden apró mozzanatát. Már nem tudtam finom lenni, apró harapásokkal tarkítottam a becézésemet, addig, amíg az ágyékához nem értem. Hangosan felnyögött, ahogy rájött, mi a célom. Szabálytalanul kapkodta a levegőt, majd mikor ajkam a duzzadó szerszámra simult, még lélegezni is elfelejtett. Reakciója és kiszolgáltatottsága még jobban felizgatott, legszívesebben ott és azonnal magamba vezettem volna, de folytatni akartam. Látni, meddig mehetek el, meddig feszíthetem még a húrt.
Lassan szoptam, finoman, élvezettel nyaltam le a gyönyör első cseppjeit. Ujjai a vállamba mélyedtek, érzékien túrtak kusza tincseim közé. Csípője megemelkedett, farka még mélyebbre tört a számban. A másodperc törtrésze alatt feszítettem meg a húrt, elgyötörve kiáltott fel és villámgyorsan tepert maga alá. Kezeivel szétnyomva a combjaimat, fejét közéjük nyomta és nyelvével a puncimra tapadt. Szívta és nyalogatta a csatakosra izgatott szeméremajkakat és a lüktető csiklót. Sikongatva nyögtem, szabadulni akartam a szorításából. Nem a nyelvén akartam elélvezni, hanem úgy, hogy érzem magamban, hogy a magáévá tesz, hogy megjelöl. 
- Ó, kérlek! – nyögtem fel, miközben fejem a matracnak csapódott, hajam csapzottan terült el a lepedőn.
Felpillantott, ajkai elszakadtak az izzó puncitól, akkor éreztem kibuggyanni közülük megannyi bujábbnál bujább váladékcseppet. Kéjes sóhaj jelezte tomboló vágyamat. Szemei követték a cseppek útját és ujja kíváncsian érintette meg őket. Fel és lesétáltak a szeméremajkakon, remegő hullámokat generálva a testemen. Finoman bujtatta be mutatóujját a cseppfolyóssá vált szirmok közé. Mélyen nyúlt belém, nem kis élvezetet okozva vele. Éreztem, hogy nézett, gyönyörködött kínok közt vergődő testemen és tudtam, hogy megveszik azért, hogy belém hatolhasson.  Hirtelen magasodott fölém és törzsét a lábaim közé engedve lüktető hímvesszeje már utat is talált bennem. Olyan szélesre tártam a combjaimat, amilyenre csak tudtam és ő meglehetősen könnyen csusszant a hüvelyem legmélyére. Mindketten hatalmasat sóhajtottunk.  A külvilág megszűnt, csak mozogtunk egymásban… vagy nem is mozogtunk, mert mozdulni sem mertünk, mert akkor pillanatok alatt elveszünk és vége szakad a csodának, amit egymásnak okozunk? Nem tudtam. Esküszöm. Csak éreztem, hogy feszít, hogy lüktet, az áradat megindult felém, mélyről jött, a méhem legbelsejéből és a forró lavina magával sodort. Csak a hangját hallottam, félreérthetetlen sóhajok törtek ki az ajkai közül, melegség áradt szét a hüvelyemben és lehunyt szemmel csak arra voltam képes, hogy hagyjam kibukni a számból az először eszembe jutó szavakat:
- Szeretlek, szeretlek, szeretlek!
Mint két hajótörött a vízen, ringtunk egymásban, levegő után kapkodva, kiszáradt ajkainkat megnyalva, tobzódva az átélt gyönyörben. Percek múltán testi vágyaink lecsillapodtak és kielégülve pihegtünk egymás karjaiban. Lassan emelte fel a fejét, de nem nézett rám, szemei csukva voltak. Orra hegyével lágyan cirógatta az arcomat, finom puszikat lehelve a bőrömre. Ajkai a fülemre simultak, egy puszi ott is elcsattant, majd a legszebb szó is, amit csak hallhattam akkor:
- Szeretlek.  


Vége







3 megjegyzés:

  1. Szia!

    Olvastam a történeteid és nagyon tetszettek! Szeretném megkérdezni, hogy lenne-e kedved a páros írásban is kipróbálni magad a Sukitore oldalunkon?

    Magunkról pár szóban: az oldal öt éve létezik és több száz páros írás készült tagjaink fantáziáiból. Az oldal és a „sukizás” különlegessége, hogy egy történetet ketten (vagy többen írnak) és felváltva történik egy történet megírása. Így a stílusok és a fantáziák is keverednek egy történeten belül. Minél többen és többször írnak másokkal, annál változatosabb sztorik alakulnak ki. Igyekszünk tartani a történetek színvonalát, és a „profik” mellett a kezdőket sem zárjuk ki a történetírás lehetőségéből, nyitottak vagyunk mindenki felé, aki szeret írni.

    Szeretnénk bővíteni íróink táborát, hogy még változatosabb, színesebb és fordulatosabb történetek kerüljenek ki az oldalra, egymás örömére.
    Mielőtt döntenél, kérlek, nézz körül nálunk, hogy ne csak ez a levél befolyásoljon: www.sukitore.com

    Ha látsz benne fantáziát és szeretnél velünk írni, várom a válaszod!

    Köszönettel:
    Mykee

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mykee!

      Köszönöm a szavaidat és ne haragudj, hogy így megkésve válaszolok. Vonzó az ajánlatod, érdekelne. Sajnos azonban igencsak megcsappant az írásra fordítható időm, ha ez nem akadályoz titeket vagy nem kizáró ok, akkor várom a további teendőket. Írj az e-mail címemre: norina.szalko@gmail.com!

      Üdvözlettel:

      Sznorina

      Törlés
  2. Mikor töltesz fel következő részeket?

    VálaszTörlés